Seher0270 supermommm Bu akıntı olayı kesin hamilelik belirtisi mi acaba benim hiç yok denecek kadar az akıntım . Sadece yumurtlama zamanı biraz yoğundu şu an yok 😕
Seher0270 Pelin__1 Çok kararsız kaldım canım yorumlardan yapıp yapmama konusunda. Herkesin değişiyor çünkü. Ama negatif te görsem yinede yarın sabah şansımı deneyeceğim sanırım . Adetim gecikirse yine yaparım olmadı😊
Seher0270 Fatosoyku Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizlere de dua edin lütfen 🥰🤲🏻🙏🏻
Elifdikel Seher0270 5 gün kala Çok hafif çizgiyle öğrenmiştim aynı gün kanda 31 çıkmıştı ama kişiden kişiye göre değişir varsa cikmayadabilir
Seher0270 Elifdikel Aynen canım kişiden kişiye değişiyor.Bende yarın şansımı deneyeceğim inşallah varsa güzel haberi paylaşırım burda🥰🤲🏻🙏🏻
Aslhn8992 Seher0270 ben adetten 3 gün önce yapmıştım çıkmadı, 3 gün geçince yapınca çıkmıştı. Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla 🙏
Seher0270 Princessmom Canım akıntı olayı doğru mu yoğun bir sümüksü akıntı oluyor mu acaba? Genelde herkes bundan bahsediyor. Olmaması gebelik olmadığını mı gösteriyor acaba😕
Princessmom Seher0270 yok canm bende akıntı olmadı hatta çok kuruydu ben adet yakın diye sandım. Şuan 6 haftalık hamleym. Bünyeden bünyeye değişeblir belirtiler
Seher0270 supermommm Anladım cnm benim akıntı da olmayınca iyice ümitsizliğe kapıldım herkes akıntı akıntı deyince😊
Nur000 Seher0270 bende adetimden 4 gün önce erken gebelik testiyle yapmistim cok silik cikmisti kan verdim beta 31 cikmisti
Bsydz rmdfile başladığım gibi canım doktorum zaten adet tarihimi değiştirmişti 2 hafta ileriye aldı ona göre haftasının ileride ya da geride olduğunu takip ediyor