Zeyna27 Seher0270 canım adetinin kaçıncı gününde yumurtlama gördün oda önemli yumurtlamadan kaç gün geçti
Bsydz Seher0270 evet canım adete göre 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı doktorum geç döllenme olduğunu söyledi çok şükür şuan 23 haftalık olduk :) rabbim sanada nasip etsin inşallah müjdeli haberler verirsin burda 🥰🙏🏻🙏🏻
Seher0270 Bsydz Ay çok güzel sağ Salim kucağına almak nasip olsun canım inşallah . isteyen tüm kadınlara yanı sırada bizlere nasip olsun inşallah🤲🏻🤲🏻🙏🏻rabbim kimsenin kucağını boş koymasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
rmdfile Bsydz peki haftanız başladığınız gibi mi adet tarihiyle aynı oldu mu? Benim de başından beri adet tarihinden bir hafta geride
SerpilAlmac Adetime 2 gün kala yaptım sabah saat 7 gibi eşimi ise gönderdikten sonra.. 5 dk içinde ikinci çizgi cıktı hemen.. 36+3 haftalık hamileyim şuan oglusumu bekliyorum🥰🥰
Mom103 Seher0270 evet 6 gun kala hatta 8 gun kala cikan bile var. Ama 1 gun kala çikmayip 2 gun sonra çikanlarda çok bunu goz onunde bulundurun Test yapacaksaniz üzülmeyeceginize soz vererek kendinize yapin. HAYIRLi sonuclar alirsiniz Allahin izniyle
Seher0270 Mom103 İnşallah Canımm sabah yapıcam rabbim nasip ettiyse görürüm inşallah 🤲🏻🙏🏻Hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin mucizelerimizi 🤲🏻🙏🏻🥰
supermommm Bsydz benim adetim de 1 gün geçti sabah yaptım negatif çıktı canım ama aralıkta düşük yaptım o zaman ben adetim geçtikten 14 gün sonra silik çıktı o zaman ögrendim düzenli adetim yok o yüzden bilmiyorum şuan var mı yok mu ana testte çıkmadı
Seher0270 supermommm Herkesin yumurtlama gününe göre değişiyor anladığım kadarı ile canım bu erken pozitif görme olayı. Çok geçmiş olsun bu arada kaybın için üzüldüm. Rabbim müjdeli haber nasip etsin damada inşallah 🤲🏻🥰
Bsydz supermommm adet düzensiz olunca gerçektem anlaşılmıyor canım en azından döngünü 28. Gün hesaplarsak 10 gün kadar bekle döngünün 38. 40. Günü test yap ozaman net belli olur rabbim en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🥰
supermommm Seher0270 inşallah canım 1 adet gördüm üstüne o son olur inşallah şuan da sümüksü böyle akıntım var umarım hamileyim dir adetim düzensiz şu gün diyemediğim için adet geçti mi geçmedi mi bilemiyorum ki
Bsydz rmdfile başladığım gibi canım doktorum zaten adet tarihimi değiştirmişti 2 hafta ileriye aldı ona göre haftasının ileride ya da geride olduğunu takip ediyor
Seher0270 supermommm Bu akıntı olayı kesin hamilelik belirtisi mi acaba benim hiç yok denecek kadar az akıntım . Sadece yumurtlama zamanı biraz yoğundu şu an yok 😕
Pelin__1 Seher0270 canım benim erken gebelik testinde bile silik çizgi çıkmıştı 3 gün kala. İstersen yarını bekle erken gebelik testi al, varsa ve çıkmazsa boşuna üzülmüş olursun
Seher0270 Pelin__1 Çok kararsız kaldım canım yorumlardan yapıp yapmama konusunda. Herkesin değişiyor çünkü. Ama negatif te görsem yinede yarın sabah şansımı deneyeceğim sanırım . Adetim gecikirse yine yaparım olmadı😊
Seher0270 Fatosoyku Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizlere de dua edin lütfen 🥰🤲🏻🙏🏻