Beyzan zaten doğaya bakarsak bizim yavrularımızın çok farklı olduğunu göreceğiz, örneğin bir koyunun ve ya atın yavrusu doğduğu gibi yürüyebiliyorken bizim yavrularımız yaklaşık 1 sene sonra yürüyorlar, bu hem onların bacak gelişimi hem de beyincik gelişimi ile ilgili, tuvalet durumu da buna benzer, dediğiniz kitabı da Google akademikten buldum ve alacağım sonuçta bir çok görüşü de okumak gerektiğini düşünen biriyim. Ben bu süreçte ücretsiz izin alacağım sırf çocuğumun yanında 2 sene durabileyim diye yapmak istesem zorlanmam ama doğasına ve ya psikolojisine uygun olmayan birşeyi de açıkçası yapmak istemem. Burada üşengeç diyeni de gördüm, yok okumuyorsunuz diyeni de, sizin yetiştirececeğiniz çocuğa yazık diyeni de, kaynanam şöyle yaptı vs diyeni de burda her gördüğümüzü uygularsak yandık fakat herkes herkesi yadırgayıp, yargılıyor bu çok yanlış. Ben dün bir kehribar kolye için bile İngilizce Türkçe olsun makale aradım durdum. Ben yaptım iyi oldu çok iyi diyip tavsiye eden de var, 21. Yy artık deneme yanılma yöntemli araştırmaları çoktan geçtik diye düşünüyorum.