Bernay Pekinseyma evet benim bebeğim tahmin edemeyeceğiniz kadar çok gazlıydı ve gaz sorunu da azaldı yok denicek kadar az 🤗
Lezginka Tebrik ederim azminiz için, psikososyal olarak artı veya eksisi olabilir mi, bilgi edinebildiniz mi bu konuda? tuvalet eğitimi tek başına tuvalet eğitimi değil çünkü, bunu merak ettim ben😊
Bernay Lezginka merhaba 🥰 tuvalet eğitimi vermiyorum 3aylık bebeğime eğitim istesem de veremem zaten yapmaya çalıştığım şeyin adı tuvalet iletişimi . YouTube da prema sundarinin bezsiz hayat videosunu izleyebilirsiniz , googleda kuraldışıçocuk/tuvalet iletişimini okuyabilirsiniz. Eksisi olduğunu düşünmüyorum yeğenim 9aylık ve lazımlığa emekleyerek gidiyor ve anlamı çağırıyor seslerle yani lazımlığa yapmak istiyor 😍 bence bunlar eksi değil artı. Zaten bebeğim alışmasa zorlamam bırakırdım tamamen bebeğimi gözlemlemek ve vakit ayırmakla ilgiliydi şansıma da pandemiye denk geldi sürekli evdeyiz bende denemekten bi zarar gelmez diyerekten denedim . İlk ben denemedim yani böyle bi yöntem zaten var 🤗
Pcoslubiranne Bernay peki şunu söyler misiniz? Tamam hepsini geçtim.24 saat bebeğinizin yaninda nasil kalacaksiniz.Yani tabi ki de birakip gitmiyoruz hicbirimiz de.Çis bu şu an siz burayla ilgilenirken bile kaçirmis olabilir altına.Su an dış dunyaya kapalı.Algısı tam olarak acildiginda diger faktorler etkileyecek bu cabanizi.
Bernay Pcoslubiranne bebeğim sürekli memede kalmak isteyen veya kucakta durmak isteyen bir çocuk eminn olun sadece ben duştayken ve uyurken benden ayrı kalıyor 😍 kanguruyla sürekli kucağımda her işi beraber yapıyoruz. Dediğim gibi bu bi gözlem süreci, zaten yazdığım yazı da anlattım tabiki de arada kaçırmalarımız takip edemediğim oluyor veya tuvalete götürürken üstüme yaptığı🤦🏻♀️ Oturmaya başladığında lazımlığa alıştıracağım ☺️
Brc35 Çocuğun en erken kas gelişimi 9 ay da gelişir. O zamana kadar siz takip edeceksiniz her halükarda. Tebrikler sabrınız İcin özellikle. Belli kriterler var cocuk belli geliism asamalarını gecmeden ona atlayamaz. Kritik donem denir bunlara da. Benim fikrim zamanı geldiğinde isteyerek yapması.
Ezgisn Bernay Sizi canı gönülden tebrik ederim henüz hamileyim inşallah bende 1 aylıkkenden itibaren denemek istiyorum umarım sizingibi başarılı olurum alaycı yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum eskilerimizin maddi olarak ne zorluklar çektiğini bu sebeple eskilerin çocuklarını 1 yaşına basmadan tuvalete alıştırdıklarını duyardım ki en sağlıklısıda erkenden bıraktırmak 3 yaşındaki çocuğun altında bezle gezmesi sağlık açısından hiçte iyi değildir şahsen benim annem ağabeyimle beni 1 yaşında bezden kesmiş ve başarılı olmuş eğer ilgilenecek sabrınız gücünüz ve iyi gözlemleyecek gözünüz var ise mümkündür insanları yok yere yalancılıkla itham etmeyin ayıptır.
Bernay Ezgisn inşallah başarırsınız 💚 benim bebeğimden başka bi işim de gücümde yok sürekli bebeğimleyim zaten pandemin dönemi dışarı da çıkmıyoruz sürekli dipdibeyiz🤤 çalışan bir anne bunu zaten yapamaz veya iki üç çocuğu olan anne. Yani diğerleri de küçükse . O kadar anlattım yazdım açıkladım bazı arkadaşlar haaaaaala trollll capsss saçma vs vs 😂 keşke birazcık araştırsalar YouTube da prema sundarinin videosunu izleyebilirsiniz çok yararı olur 😍 sevgileeeer. Umarım bi an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ezgisn Bernay Teşekkür ederim dilekleriniz için tesadüf müdür bilmem instagramda ürünyorumlayananne var onun hikayesinde gördüm dün bahsettiğiniz videoyu çok etkilendim çevremle paylaştım ve arkadaşımın 8.5 aylık oğlu bugün iki kez klozete yaptı yani dünden bugüne büyük başarı inşallah darısı isteyen herkese olsun sevgiler 🌸
3MelekAnnesi3 3prensesannesiii neden arastırmak yerine direk kolayı bulup kadını yalancı cıkarmaya calısıyosunuz bunun dogrulu vardır bayanın her cümlesi uzmanlar tarafından eskiden beri konusuluyor bebek zaten dogdugunda bezi bilmiyor buna biz alıştırıyoruz alıstırmak yerine cis kaka takibi yaparak bezsiz hayata alıstırmıs tebrik etmek yerine rendice edici konusma yapıyorsunuz
ecevecev21 Açık açık bez parası vermek ağır geliyo yazmışsınız. Hiç durumunuz yoksa belediyeden yardım bile alabilirsiniz bu ayrı bi konu. 3 aylık bebekte bırakalım bebekliğini yaşasın yattığı yerden işesin😂 zamanı gelince kendiliğinden söyler zaten.
Bernay ecevecev21 hahahahshs😂 arkadaşım . ŞAKA MISINIZ. Telefon kullanacak , internete verecek param varsa çocuğuma bez alacak param da vardır değil mi. Benim maddi durumumu bilmeden bu ne kadar saçma bir yorumdur böyle , insanın bebeğinin ihtiyacını karşıladığı para zoruna gider mi hiç deli misiniz aklınızı mı yediniz bi mantıklı konuşun ya
nslhhsn9221 ecevecev21 kusura bakmayın hiç kimsenin işine gelmiyor bez parasi vermek. Neden alternatifi varken yapmasin ki. Siz tembel misiniz acaba. Umarım beş yaşına kadar altına yapmaz çocuğunuz. Beze para vermek hoşunuza gidiyorsa belki dört beş yıl veresiniz gelir lütfen insanları azimlernden dolayı tebrik edin alay etmek yerine
Beyzan ecevecev21 bence siz numaranızı verin ben sizin evinize bir kaç çocuk gelişimi kitabı göndereyim okuyun bilgilenin zira bu kadar kapalı görüşlü olmakla ve insanlari yaftalamakla sağlıklı nesiller yetismesi zorlasiyor. Hepimiz okuyalim bilinçlenelim önce biz bebeğimizin bedenine saygılı olalım ki o da başkasının bedenine saygılı olsun. Ayrıca size çok basit bir soru neden bebekler özellikle bezi açılınca neden çiş yapar ya da neden özellikle temiz beze kaka yaparlar bunu bir araştırın sonrs millete belediye yardımı önerin
Rmys11 Bernay şuan 3 aylıksa ne zaman yapacağını nasıl anlıyosunuz yada gece falan yapar ki zaten çok erken bence
Beyzan 3prensesannesiii oyuncak gibi oynamak derken 🙄 sizden tam bebeğin burnunu sıkıp ağzına kaşıkla yemek yıkayacak ebeveyn enerjisi aldım neden biliyor musunuz size bir şeyler öğretilmiş hatta öğretmelerine gerek bile yok siz görmüşsünuz ve tek doğru bu diyorsunuz acaba başka bir yol olabilir mi araştırıp bakayım mantığıma uymazsa yapmayayım demek yok hiç sizde. Yani kisme size zorla tuvalet iletişimi yapin demiyor ama umarım bebeğinizi iyi gözlemlersiniz eğer öyle yaparsanız o minicik bebeğin size neler neler anlattığını görürsünüz umarım görmek için bakarsınız.
Fundasrc-2 nslhhsn9221 ya daha o bebek uykuya ihtiyacı var ikide bir uykudan uyandırıpta çişe götürmek ne saçma ayrıca hiç mi okumuyorsunuz cocukların kas yapısı gelişmesi gerekiyor eskiden bile 1 yasında cocuk alıştırılıyormuş ama çoğu cocuk orta okula kadar altına yapıyormuş. Ayrıca cocugumun psikolojisi yada sağlığına zarar gelecekse napayım ben parayı. Benim ilk cocugum 26 aylıkken bezini bıraktı ne altına yaptı nede bez takmak istedi