Hdgn21 Sevgili anne adayları son kaç gününüz kaldı yaa 40haftayaa kadar bekler miyiz doktorlar ne diyor benm kontrolüm perşembee bakalım ne diyecek daha hazırlıklarımı bile tamamlayamadım☺️
Mervekklkdmn Hdgn21 son 49 doktor normal doğumu engelleyecek bir durumun yok dedi bakalım 40 haftaya kadar bekleyecek miyiz 🤔
Nurcihn Hdgn21 33 kaldı bizimde ilkim normalde 35+2 yım şuan 32 haftada normal doğum pozisyonunda başı aşsada dedi normal olmak istiyorum ama bakalim
Hdgn21 karanim24 sizin ne için sezeryan bana doktorum henüz hiç bişey demedi şekerimde var acaba sezeryan mı yapar
Hdgn21 Pemberuyam_ bende perşembe günü gidicem bakalım ne diyecek doğum şekli konusunda yaa sağlıkla gelsinler🧿
Nisanurunannesi3850 Sonn 35 şuan normal doğum görünüyor bakalım son ana kadar boyle giderse ben normal istiyorum🤗🌸
Hdgn21 karanim24 karanim24 bende isterim şekerim falan da var ama isteğe bağlı plunca çok fazla fiyat faekı oluyor
Dryalp Hdgn21 günde 4defa 4ünite biri 24saatlık 3ü yemek öncesi inisülin kullananları 37cı haftayı gecırmıyorlarmıs sezeryanla alıyorlarmış