Renaaa nslhhsn9221 koku hassasiyeti var bende ama yemek kokularına olmadı daha. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız sevindim 😇🤗
Renaaa Yasoo96 Bazı kişilere nazar da çabuk değiyor. Ama dile getirince tersi olma konusunda aynıyız sanırım. Aman nazar değmesin timamo kimseye demicem 😇🤗
3441K Nslhnkr ay kesinliklee hic düşünmeyin mide bulantisini 35 haftalik oldum hâlâ cekiyorum hatta hastaneye gideceğim sanirim birazdan :(
Nslhnkr 3441K bende mide yanmaları geri döndü 🥺 mide bulantısını hamilelikte bildim öncesi hiç bilmezdim gerçekten çok kötüymüş 😫 limon dindirdi beni dene istersen
Pelin__1 Renaaa ben yaşamadım bırak mide bulantısınu hiçbir belirti yaşamadım 18 haftalık oldu bebişim sadece göğüslerim biraz acıyor o da geceleri 😂 Şanslısın canım nazar değmesin
Sedasmsk Renaaa benimde midem bulanmiyor cok rahat geçiyor cok şükür hamile gibi hissetmiyorum kendimi 😊
3441K Nslhnkr mide yanması iç buzdolabındaki soguk sütten yudum yudum yavas yavaş iciyordum iyi geliyordu canım . Limon derken limonun kendisini yemek mi