zerana kivirciginannesi h nazlicanmom kardeşim 13 yıllık bağımlıyım. Gebelikten önce sigarayı izmaritiyke yerdim resmeb. Tamam bağımlılık çok zor en iyi ben anlarım. Ama bir buçuk pakette hiç kendini kısıtlamamak demek. Vallahi yazık yavruna
nazlicanmom zerana daha öncesinde rahat 2 paket içiyorum 10 tane eksilttim ve burdan sonra bı 10 daha eksilttim .. şuan 1 pakette sabitim ama inşallah daha da azaltabilirm … İnanın nikotin bağımlılığı gibi izdirapli bı durum yok … İçmesi ayrı bı ızdırap bırakmadı ayrı bı ızdırap … Ama herşey yoluna girecek eminim ben 🤲🙏😘
Nimet-efebspnr38 nazlicanmom ben de içiyordum asla kimseyi yargılamak haddim değil ama hamileler sigarayı nasıl bırakır dye yazdım oyle bakıyordum bir doktor önerisinde ‘bebeğini düşün o zaman vjdan azabı çekeceksin dedi ’ daha o zaman hele susam kadardı bebegim çok şükür 24 olduk hala içmedim içmiyorum canm deli gbi istyor bazen ama dur demek lazım tabi beyinde bitir ben bebegıme bunu yapmam dedim oyle bir an gazla bıraktım
nazlicanmom Nimet-efebspnr38 bu kesinlikle irade meselesi bende bebeğimi düşünüyorum vicdan azabı yaşıyorum ama yine de kurtulamıyor um .. benim irade çökmüş 🙈
nazlicanmom Besnaa doğumdan sonra geri dönüşlerinizi bekliyorum lütfen 🙏 bebekte her hangi bi sorun vs bsy oldu olmadı gibi … Allah’ım sağlıkla hayirla kurtarsın inşallah hiç bı sıkıntı yasamazsiniz 🤲😘
Bsydz birprensesvebirprensannesi bende ilk bebeğimde içiyodum malesef 14. Haftada kalbi durdu bende sigaranın etkisi olduğunu düşünüyorum doktorumda ani kalp durmasına yol açtığını söylemişti zaten şimdiki hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım ilkinde içtiğime de bin pişmanım
nazlicanmom Bsydz offf bu çok kötü 😔basınız saolsun . Allah onun ömrümünu kardeşine versin inşallah ..
Besnaa nazlicanmom merhaba ben doğum yapalı bugün 4.gün çocuğumu yoğun bakıma aldılar dün kanında enfeksiyon varmış sigarayı bırakabiliyorsanız bırakın çünkü enfeksiyonu nerden bulaştığı belli değil 😔
Merveorhnoglu nazlicanmom valla kullanmayan bilemez diye birsey yok bende kullaniyordum ama gebe kaldigimi ogrendim biraktim hersey irade ve cocugunuzu dusunmenizle alakali. Elbet dusunuyorsunuzdur ama kendi zevkinizi daha vok dusundugunuz asikar. Umarim rabbim size sigaraa kullanan annelere Hidayet verirde birakirsiniz
SedaCeki nazlicanmom eğer sigaradan kurtulmak ve cözüm bulmak istiyorsaniz alen car adli yazarin sigarayi birakmanin kolay yolu yontemi adli kitabini onerebilirim . Ben kitap sayesinde cok rahat kurtuldum bu meretten dilerim sizede sifa olur .
Fatoscum Besnaa daha 5 gün önce günde bir paket içiyorum yazmışsınız,şimdi bu durumda olduğunuzu görünce gerçekten çok üzüldüm,çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 😔Umarım sizin çağrınız birilerinin bir nebze durumu ciddiye almasına vesile olur…