BurhanRabiaetin Gozdealpu evet canım bel agrısı ama aynı zamanda karnımın ıcı acıyo gibi. Kasılmalar oluuor bebegım toplanıyor
Merve67 Iyi aksamlar bende 35+4erken dogum supesi var surekli bi karinda.sertlik ve kasik agrisi sancimi bunlar
Seyran Merve67 canım iyi akşamlar. Beniöde 31 haftadan beri erken doğum riski vardı dikkat ettim şuan 37-+2 olduk. 2 cm açılmam var benimde ama benimde baştan beri sertlik ve adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor. Çok normal bu haftalarda diyorlar
Ademinayseli Lmn bebeğiniz Lmn bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba ? Bende 37.haftamdayıö doktor Bebek iri normal olmaz açılman olsa dahi dedi merak ettim sizinkini 🙄
BurhanRabiaetin Gozdealpu haftan erken canım inşallah dogum sancısı degıldı kendını yorduysan ondan da belın agrır . cok ayajta durdugunda felan
Gozdealpu BurhanRabiaetin bebeğim tek tarafta toplantı. Eşim hastaneye gidelim dedi ama erken diye düşündüm. Doktorum daha önce bişey olursa gel nst çektir demişti. Aksine Bugün de en az yorulduğum gün
Maliefem Seyran 3 hafta yattım sonra kalktım normal hayatıma devam rttim 36+3 de kendi sancılarımla normal doğum yaptım canım
Seyran BurhanRabiaetin canım çok dikkat et kendine yorma kendini. Gelsede zaten 38 olmuş gibi olur tam doğum haftaları. Sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🏻
BurhanRabiaetin Gozdealpu catı muayenesi oldunmu acıklık felan varmıymış erke. Önlem alabılıyorlar sen kendini motive et bol bol dinlen yastıkla destekle . rabbim yardımcın olsun
Gozdealpu BurhanRabiaetin 4 haziranda nst çektiler bişey yoktu. Çatı muayenesi olmadım daha. Normal seyirde doktorum 38de bakacağını söylemişti. Amin cümlemizin
OeLO Seyran ilk hamileligimde hatirliyorum doktorum bana aciklik var erken gelir demisti 36 haftadaydim, birak erken gelmeyi tarihinden 8 gün gec geldi. Tamamen gelecek sanciya baglinbir durum. Hakkinda hayirlisi canim zamani gelince baglasan durmaz😊
Seyran OeLO kesinlikle canım. Benimde 38i görse rahat edeceğim 😁 sizinkide bayağı geçmiş ama dikkat ettin sanırım çok?
SekerAnne Maliefem teşekkür ederim 🤗 ya son günlerim ama çıldırıcam😬 sancı bi kere yaşadım😱 gelesi Yok sanırım😬 39+2 yiz
Seyran Maliefem bende 31. Haftada 2 hafta hastahane yattım şuan 37+3 olduk. Dikkat etmeye çalıştım yürüyüş yapmadım dinlene dinlene yaptım tüm işleri aralıklı olarak umarım 38leride görürüm 🙏🏻 Bebeğinin durumu nasıl peki canım?
EmineeMirayy95 Zeynepmom bgun kontrole gittim ben. Doktor bu haftaici olması büyük ihtimal dedi bebek dogum kanalina baya asagi inmiş. 1 cm acikligim hâlâ var ama sancim yok. Onceki haftalar vardi. Doktor heran sancinda olablir dedi bakalim nasil olacak
Maliefem SekerAnne canım bol bol squat yap merdiven in çık ama bacaklarını hafif ayırarak adımlarını geniş geniş al
Zeynepmom EmineeMirayy95 ne güzel bizim daha kanala girmemiş girmesini hissettiniz mi bide kaçıncı haftada girdi
EmineeMirayy95 Zeynepmom hayir hissetmedim. 36.haftamda dogum pozisyonunu almıştı. Bu haftada tam kanala girmis. Yürürken cok asagida oldugunu anlıyorum agri oluyo cok asagida hissediyorum yani ama yürüyüş yaparken sadece