Turkuazmavi Seyran 37. Hafta erken Doğum sayılmaz sağlıklı olur bebeğin korkma benimde 1 cm açıklık var ara ara sancılarımda var bi haftadır ama hala bebiş yok 38 olduk bugün keşke doğsa diyorum ☺️
Deletedmom404 Seyran tam haftasındasın canım yerinde olsam endişe etmezdim erken Doğum mu diye 37 altı erken Doğum sayılıyo
Atiye Seyran bende 37.2 de aldım oğlumu kucağıma çok şükür sağlıklı. Zaten erken Doğum olarak geçmiyor
Lmn Seyran benim hic sancim yokken 37+4 te bi anda sancim basladi 5 cm aciklikla gittim ve o.gun dogum yaptim. 13 gun oldu dogum yapali hatta bebegim minyon bi bebekti ama cok sükür saglikli bi sıkıntı olmadi. 37 de dogum yapsan bile korkma.
EmineeMirayy95 Sancilarinim artmasina bagli canim. Benim 36 dan beri 1 cm acikligim var sancılarımda vardi ama açıklık artmadi sancilarim kesildi. Suan 38+2 yim hâlâ ayni 1 cm açıklık var. Doktor erken olablir heran hazırlıklı ol demisti açıkligim başladığında ama 2 hafta gecti daha ayni yani
Seyran EmineeMirayy95 Hadi ya sizin gene 38i bulmuş çok şükür . bendede sancı yok Ama öyle söyleyince doktor bu hafta doğar gibi geldi. Umarım haftasında ve sağlıcakla doğup kucağımıza alırız 🙏🏻
Zehra123 EmineeMirayy95 bende 37+5olduk pazartesi kontrole gitmiştik doktor bebeğin suyu az 2 santim açıklık var biraz bekleyelim çarşembe günü gel yine bakarız suyu yine azalsa ağar serum vericam doğurtmam lazım artık bekleyipte bebeği Riska atmiyalım dedi bide sabah kahve rengi sümsüklü lekelenme oldu. inşaallah bi an önce doğsa çok sabırsızım hamile annelerden dua istiyorum
Seyran Turkuazmavi Evet canım ama anne karnında ne kadar dursa o kadar daha iyi diyorlar ya ondan biraz daha dayanda diyorum inşaAllah 🙏🏻
Seyran Turkuazmavi kızım 36da doğdu zayıf bir bebekti hala bile çok iyi sayılmaz . Hep erken doğmasına bağlıyprum. Ondan sebeple biraz daha kalmasını istiyor gönlüm:)
Seyran Lmn Allah bağışlasın canım yavrunu, benim kızım 36+2 de doğdu ondan dolayı hep zayıf diye düşünüyorum. Sanki anne karnında tam kalda daha iui gelişmesi olur diye cekiniyorum açıkcası. İleriki haftaları görsün diye
Ademinayseli Lmn bebeğiniz Lmn bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba ? Bende 37.haftamdayıö doktor Bebek iri normal olmaz açılman olsa dahi dedi merak ettim sizinkini 🙄
Seyran Atiye maşaAllah kilosu çok iyi canım. Allah hayırlı ömürler versin can evlatlarımıza.Amin allah razı olsun ❤️
BurhanRabiaetin Seyran bende 37+5 canım nişan geldi rbe catı muayenesı yaparken 1 cm acıklık varmıs nst 60 cıktı sancı hemen git dedi doktoruma gittim gece catı muayenesı nst ve ulturasonla baktı hersey normal dedi 1 cm acıkkık varmıs ılk gebelık uzun surer dedi yatış vermedi eve gonderdi dikkatlı ol dedi bugun akşam üzeri kahverengı lekelenmelerim oldu durum ne bilmiyorum . heran dogurabılırız agrılarım ara ara gırıp gıdıyor bel ağrısı seklinde dpgum belırtılerıde var ıshal gibi
Gozdealpu BurhanRabiaetin regl ağrısı gibi mi bel ağrıları. Akşam 5-6 dan beri bel ağrım ve kasık ağrım var regl olacakmış gibi. Uzandığım için biraz azaldı ama hala devam ediyor . 31 haftalığım ve ilk defa böyle bir şey oluyor
Seyran BurhanRabiaetin canım çok dikkat et kendine yorma kendini. Gelsede zaten 38 olmuş gibi olur tam doğum haftaları. Sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🏻
BurhanRabiaetin Gozdealpu evet canım bel agrısı ama aynı zamanda karnımın ıcı acıyo gibi. Kasılmalar oluuor bebegım toplanıyor
BurhanRabiaetin Gozdealpu haftan erken canım inşallah dogum sancısı degıldı kendını yorduysan ondan da belın agrır . cok ayajta durdugunda felan