Papl huma2018 arkadaşıma yaptık erkek çıkmıştı ve doğru bildi oğluşu oldu 😍 bende de erkek çıktı az kaldı öğrenmeme bakalım benimkini bilicekmi ❤️👼🏻😍💕🌸
huma2018 Papl ogernir yazarsın burya cnm bakalım ne olcak minosumuz 🥰 hayırlısı olsun inşallah bende belirtilerin nasıl cnm ilk zamanda
huma2018 Buket08 mahşlah vala ben şuan hiç ne eksi ne tatlı isteği var daha erken galiba 6 haftada sade bel ve kasık ağrısı var bakalım 😊
Papl huma2018 kasıklarda batma oldu göğüs hassasiyeti bide tatlıya aşerme vardı ilk zamanlar şimdi biraz normale döndü 13+2 olduk hayırlısıyla 😊😍🙏🏻
Masalannesii huma2018 bennnn🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️ çin takvimine göre kızım olucaktı şuan 20+2deyiz Minik Kızımla🤭🤭🤭
Dilan9280 huma2018 benim görümcem bana yaptı ama malesef cıkmadı 🤣🤣 bu tür şeylerede pek inanma açıkçası ama birinin dogru çıktığı zaman takvim çıkartıyor deniliyor ama ben inanmıyorum yinede cunku ben yaptım cıkmadı yani ☺️
mavisevdasi huma2018 hep yaptım cinsiyeti öğrenene kadar hep de kız diyordu ama oğlum olacak külliyen yalan tutan da denk gelmiştir 🤣🤣
La_Liberte huma2018 Çin Takvimi, Rus takvimi, maya takvimi hepsini otomatik hesaplamadan yaptım hepsi kız çıktı. 14+2 de erkek dedi doktor 😊 anlayacağınız inanmayın.
Seda_nrr huma2018 benim kız çıktı 😂Ama heeerkes erkek diyor içlerine doğuyormuş 😂 bana doğan bişey yok ama🤣 rüyamda erkek yazan bir kapıt vardı onu çekiyordum bakalım ne çıkar 😂
Sibelrx Ama yas olarak hesaplarsan o tuttu 1 sene yasini doldurmadan hesaplarsan oldu bende fazlada inanma bence bakta dua ile istedigin daha cok oluyo bence
ATC huma2018 benim de çok farklı😂oğlumda hiç belirti yaşamadım ama bunda mide bulantısı baş dönmesi her şey var 😂
Princessmom huma2018 kızımda tutmuştu. Şimdide hamleym cinsiyet öğrenince bakacagm yine tutacakmı 😁 Çevremde ona göre hamlelik planlayanlar var 4 kişi ve hepsininki tutmuş 😃