Beyzaltnbs derindemir bugün gittim doktora ben 6+1 diye biliyordum ama daha küçükmüş 5. Haftada dedi haftaya bir daha çağırdı keseyi vs gördü çok şükür, tahliller yazdı haftaya onları da yaptırıp gideceğim inşallah 🌸
derindemir Beyzaltnbs ayyy çok sevindim keseyi görmenizeee🥳🥳🥳🥰🥰geç döllenme olmuş demekki.hangi tahlilleri istedi doktor
GulcanDongel Beyzaltnbs bende geçen pazartesi gittiğimde 6 sanıyordum ama dün gittim 25 günlük yani 5 haftalıkmis, iki kese göründü bugün netleşti ikizlerim olcak😊
freuze Fatma Merhaba canım doktora gittin mi. Ben bu sabah gittim. Keseyi gördük. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi doktor. Siz duydunuz mu kalp atışını. Haber verirsen çok sevinirim :)
Beyzaltnbs derindemir ! tam kan sayımı SGPT(alt) kreatinin SGOT(ast) BUN TSH HIV 1+2 antikor / p24 antijen anti HBs an HCV HBs Ag kan grubu toksoplazma IgM Rubella (kızamıkçık) glukoz VDRL(kalitatif) tam idrar tahlili bunları istedi canım eğer sürekli doktora gitmek istemiyosan yaptırıp gidebilirsin tabi doktorun ne ister bilemem ama 😊
Betul_Enes4 Bende bugün doktora gittim. 6+1 im. Kese göründü ama kalp atışı duyamadı. Haftaya tekrar çağırdı. İnşallah olumsuz bir durum değildir. 😔
derindemir Beyzaltnbs vallaha içimi okudunuz🙈nasıl üşenmeden de yazmışsınız bu kadar şeyi Allah razı olsun.🥰🥰beta düzenli artıyormu baktırdım ama doktora 2 hafta sonra gidicem.daha önce erken gitmiştim ve kese ,bebek ,kalp atışı derken ömrümden ömür gittiki kalp atışını hiç duyamadık maalesef.o yüzden bu sefer bekliycem
Beyzaltnbs derindemir bende ilk gebeliğim olduğu için daha fazla bekleyemedim 😅 aslında beklesem daha iyi olurmuş, benden bu testleri istediler ama genel olarak bunlaeı mı istiyorlar bilmiyorum yardımcı olabildiysem sevindim hayırlı haberler alırsınız inşallah 💐
Dilarass Merhabaa bende yeni gebeyim bugün 4+3 olarak görünüyoruz, tam 5 haftalıkken doktora gideceğiz ilk kez, 8 mart bthcg 125 ,11 martta bthcg 680 çıkmıştı daha da baktırmadım kana acaba cuma kese görünür mü ki :)
MomDad yuksell07 bugün gittim canım keseyide bebeği de gördük şükür. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Son adet tarihine göre 6+1 geç döllenme olduğu için 4 5 hafta arası gözüktü. Sen de gittin mi bugün
Mimerayk Dilara0638 ben satta 4+4 iken ultrasonda 5+4 çıkmıştım, şu anda da 6+2 yiz cumara kalp atışı muayenesi var :)