SeymaK pink_dream25 baby home bh955 en hafif ve uzun kullanımlı travellerden üstlerde sormuşsunuz portbebe üstündeyken kapanabiliyor youtubeda tanıtım videosu var ben ayhan cocuk mağazasından aldım
Mayisbali Ozlem23 yaa o zaman uğraştırıcı iyice araştırmak lazım . Dün bir tane beğendim aslında bugün zam gelmiş hemde 500 TL cik 😩
Arzuli pink_dream25 ocarroyu biliyorum kuzenim kullanıyor çok hafif değil bu arada ama çok dayanıklı ve uzun süre kullanılıyor eğer bebeğiniz uzun süre binmek isterse hiç sorunn yaşamazsınız
pink_dream25 Arzuli evet o uzun süreli ve ağırmış bide bagajda çok yer kaplıyo dediler strada çok hafifmiş ve oda çok rahat dediler işte ikisi arasında karar veremiyorum gidip ikisinede yakından bakıcam..
pink_dream25 Zehraaa98 benimde hoşuma gitmişti arkadaşımda var 3 tekerlekden memnun olmadığını söyledi.. oyüzden bende almadım görüntü olarak harika ama :)
BirMuallime Hilalibrahimkartalms16 kullandınız mı ya da denediniz mi nasıl sizce bende sunny baby tavsiyesi aldım ama gidip görmeden almak istemiyorum henüz