icimdekikelebek pink_dream25 pink_dream25 mamas papas flip xt3 beğenmiştim ben ama mamas papasta ayrı almak gerekiyor puseti o yüzden vazgeçmiştim yoksa mamas papas almak isterdim eğer puseti içinde olsaydı. Fiyat indirimde beklesen iyi oluyordu ama gitmişken bir de bagi easyfold kesin bakın bence bu tarz bakıyorsanız ben mamas papas inceleyip o gün indirimde bagi easyfold vardı inceledim direk içime sindi aldım
pink_dream25 icimdekikelebek bagiye ogün baktım bende evet. Mamas papasın bu modelini pusetle birlkte almayı düşünüyorum buna bakmış mıydınız ?
Nlfrylmz icimdekikelebek easyfolddan memnun musunuz. Pusetli modelini mı aldınız yoksa tek araba olarak mı. Bende yarın gidicem incelemek için önceden araştırma yapıyorum da.
icimdekikelebek pink_dream25 bu modeline bakmadım flip xt3 önermişlerdi bana ona baktım ama genel anlamda bence o da güzeldir
icimdekikelebek Nlfrylmz henüz kullanmadım bebeğim doğmadı ama bunda karar kılıp aldım. tek olan QuickFold diye geçiyor onu da sürdüm mağazada o easyfold a göre biraz daha yüksek ve katlanınca biraz daha büyük yer kaplıyor ama ben onu da beğendim. Easyfold travel sistem diye geçiyor puseti var ama öyle traveller gibi hantal değil ben beğendim YouTube videosuna bakabilirsiniz ben puseti var diye easyfold tercih ettim
katipannee pink_dream25 elele allroad 2 travel sistem bebek arabası gittim bizzat hareket ettirdim kapalı halini kaldırdım gilan travel sistemlere göre çok hafif eşim olmadan eve merdivenlerden çıkartabilirim arabyı onu almaya karar verdik
berilkus pink_dream25 baby2go heets alacağım. Çok lüks bir şey değil, almamın tek sebebi çok çok hafif olması ve küçücük olana kadar katlanması. Aracımız hatchback, bagajı küçük. 1400 civarı fiyatı.
Gizem-7474 pink_dream25 yatış pozisyonu olduğu için hiç sorun olmuyor çevremde bir kaç arkadaşım daha aynı arabadan aldı çok memnun en güzel yanı da güneşliğinin ekstra büyük olup tamamen kapanması
Canlarimbenimm Mayisbali travel sistem büyük geniş oluuor kabin boy uçakların kabinine sığan daha küçük
Mayisbali Canlarimbenimm peki bütün travel sistem arabalar üzerinde port bebe varken kapanıyor mu ? Kusura bakmayın size de soruyorum ☺️araştırdım ama bazıları kapanırken gösteriyor bazıları ise port bebeği çıkartıp kapatıyorlar
archmom pink_dream25 prego quantum travel sistem . Kraft banada çok hantal geldi , chicco da çok agır geldi , tek elle katlanıyor, iskelet çok sağlam ama çok hafif , sürüşü çok kolay öneririrm 🙏🏻
Ozlem23 pink_dream25 joie litetrax 4 aldım bende çok güzel yorumları vardı benim bebek arabasindan beklentilerimi de karsilayanlar listemdeydi henüz kullanmadım ama evde sürdüğüm kadarıyla kapanmasi ve sürüsü çok rahat arabanın içinde bana rahat göründü bakalım inşallah vürus biterse dışarda gezeriz
Arzuli pink_dream25 şimdi şöyle bir kere güzel para verirseniz travel sistem ağır falan değil ama uygun fiyatlıların çoğu haliyle ağır oluyor baston alıp ouset ile uyumlu araba alırsanız yine bir travel sistem parası veriyorsunuz bir arkadaşım elele mido aldı pusetle katlanıldığında 7.7gr 8 bile değil ona bakabilirsiniz 2bin200e almış o ama benim bütçem biraz daha var diyorsaznı bugaboo inglesnia bakabilirsiniz sağlıkla bindirirsiniz inşallah 🙋🏼♀️
pink_dream25 Arzuli https://www.e-bebek.com/mamas-papas-strada-bebek-arabasi-p-mmp-963501003 https://www.e-bebek.com/mamas-papas-ocarro-bebek-arabasi-p-mmp-577555200009 ikisinden birini almayı düşünüyorum pusetle birlikte bilginiz var mı bunlardan?
Gulgok pink_dream25 E bebekten Kanz D-GO Travel sistem bebek arabası aldım çok araştırdım. Ürünü henüz kullanmadim ama hafif ve kullanışlı duruyor
Arzuli pink_dream25 ocarroyu biliyorum kuzenim kullanıyor çok hafif değil bu arada ama çok dayanıklı ve uzun süre kullanılıyor eğer bebeğiniz uzun süre binmek isterse hiç sorunn yaşamazsınız
Mayisbali Ozlem23 yaa o zaman uğraştırıcı iyice araştırmak lazım . Dün bir tane beğendim aslında bugün zam gelmiş hemde 500 TL cik 😩