BaharMelek Emineerd yenidoğan olarak çok duydumadım öneri olarak ama söyleyen bı çok anne adayımız var 🤗
enise2017 BaharMelek siz bi araştırın internetten yorumlara bakın derim molfix yenidoğan kullanıyorum çok memnunum bütçeye de uygun, tabi tercih sizin sevgiler 🌸
Princessmom BaharMelek hepsini denedm tüm marka bezleri diyeblrim. Bebegmin cildi aşırı hassas benm. Prima parfüm kokuyor baya bir hemde. Çok kmyasallı dye duymustum. Slerpy evet tasırıyor . En iyi molfix geldi bize
Asliyim BaharMelek ben slepy ve molfixin içeriğinin temiz olduğunu öğrendim ilk kizimda molfixden daha çok memnun kaldım
Ozlem23 BaharMelek ben Prima ve goon aldım aslında goon u denemek istiyorum ama Prima daha küçük o yüzden önce onu kullanicam
Princessmom Ozlem23 goon çok güzel bez yumusacık ama sızdırıyor. Azda yapsa hep bi nemlilik vardı o yüzden sevemedm ben
Ozlem23 BaharMelek japonlar üretmiş sanırım dalinde oneriyodu o yüzden denmek istedim ☺️ amin inşallah
BaharMelek Suleylul Şuanlık düşüncem o kuzum bakalım, eşimin maaş almasını bekliyorum. Alsın aldığı gibi gideceğim 🤗