BaharMelek DenizSayer ya aklımda Prima vardı tamamen ama hastalık muhabbetini duydum. Araştırdım varmış öyle bişey ondan ötürü 🙄
Hhhzzzlll3545 BaharMelek prima cok iyi cok hosta ilerleyen zaman da ona verdigin paraya aciyorsun bence sleepyy dene sonra baktin pisik vs oldu primaya gecersin neyle baslarsan onla devam etmek zorundasin cunku sonra degistirmeye kalkinca cok kotu pisik oluyor heleki primadan dönülmuyorrr
BaharMelek Hhhzzzlll3545 Aynı düşüncede olduğum için biraz kararsız kalıp açtım bu postu bende işte 🤦
Asliyim BaharMelek bez alırken içeriğini araştırın bazılarının iç maddesi zararlı olduğunu söylüyorlar hatta ileride üremeyi dahi etkilediğini söyleniyor
BaharMelek DenizSayer Erkek bebeklerde ileride üreme, kısırlaşma tarzı hastalıkların olduğunu duydum burda da tecrübeli bı kaç annemiz yazdı zaten Kuzum
mucizemm_3 BaharMelek instagramda mühendisinoğlu var ürünleri inceleyip yorum yapıyor hangisi zararlı hangisi iyi diye ben ordan takip ediyorum bebek ürünleri için bi ordan bakın isterseniz aklınızda kalmaz en azından
BaharMelek S_B_S Prima da çok kimyasal olduğunu söyleniyor duydunuz mu? Normalde benimde aklımda Prima vardı ama, bunları duyunca istemsizce kafam karıştı 🤦
Mugesahra33 BaharMelek prıma ıyı bez tamam ama en katkılı yanı en cok petrol ıceren urun dıyorlar,bn vazgctım kızıma baya kullandgm halde,sleppy depolamaya basladım 2doğuma,kızıma kullandım memnundum
BaharMelek enise2017 Duymadım derken marka bakımından değil canım, öneri bakımından. 23 yaşındayım vaktinde annemde kardeşime kullandı. Ozamanlar iyiydi ama şimdi yenidoğan için sadece Prima ve sleepy öneriliyor ben bunu söyledim.
Mugesahra33 enise2017 bn molfıxten hıc memnun kalmamıstım,sleppy daha kokusuz daha katkısız gbı gelıyor,tabkı tercıh meselesı 🥰
Momyprences BaharMelek 5 günlük anneyim ☺️Sleepy 1 numara kullanıyorum be hiç bir sorun yaşamadım. Bezde hem göbek oyuntusu hem çiş göstergesi var. Sarıdan maviye dönüyor çiş yapıldığında takip edebiliyprsun👍🏻
Hhhzzzlll3545 BaharMelek BaharMelek molfix kullanan arkadaslarimda cok memnun bence ilk olarak prima kullanma diger bezlerden memnun kalmassan oyle gec derim
Asliyim BaharMelek ben slepy ve molfixin içeriğinin temiz olduğunu öğrendim ilk kizimda molfixden daha çok memnun kaldım
DenizSayer BaharMelek öyle mi bunu bilmiyordum ilk defa duydum bende bi bakayım araştırayım o zaman saolasın🌸
S_B_S BaharMelek yani bir de şöyle bir şey var bu devirde kimyasal olmayan ne var ki bezlerde olmasın 🤷♀️
enise2017 BaharMelek siz bi araştırın internetten yorumlara bakın derim molfix yenidoğan kullanıyorum çok memnunum bütçeye de uygun, tabi tercih sizin sevgiler 🌸