Leylarana Kızlar hem bebeğimiz hemde kendi sağlığımız için günlük yediklerimizi paylaşalım mı? Birbirimize feyz olur alternatif menüler çıkartmış oluruz 😋 sabah kahvaltı ¼ gözleme,kaşar peyniri,domates,yarım avakado,ceviz öğlen bir dilim börek peynir zeytin akşamüstü muz akşam brokoli çorbası,fırında somon, patates birazdan da bi porsiyon daha meyve yerim 😝
oykuduru21 Leylarana çok güzel çok sağlıklı menü maşallah bende şuan çikolata yerken çay içerken bu postu görüp utanıyorum 😂🤭
Gull_94 Leylarana gun gun degıstıgı ıcın öenu veremıyrm kızım ne yemek ıstyoda onu yapıyorm geneldr ama en azından sabahları haslanmıs yumurta kasar peynır kesın oluyo aksamlarıda bı veya ıkı bardak sut muz unutmazsam cevız yıyorum gun ıcındedr meyve tuketyorm acıktıkca bazen
YuvarlanamayanPandaa Leylarana çok saglıklı bir menü ve hiç bir günüm böyle olmaz sanırım şuan cips yiyerek okumak farklı bir ironi oldu 😂
Cimen_bebek Leylarana Afiyet olsun bebeğine şifa olsun canım 😊 Sana tavsiye muzu akşamüstüne bırakma sabahtan ye cunku ögleden sonra yenen muz kabızlik yapar, erken vakit yenilmesi öneriliyor bilgin olsun 😊
Leylarana YuvarlanamayanPandaa tabiki gün günü tutmuyor mesela yarın serbest gün hamburger falan yiyebilirim 😅
YuvarlanamayanPandaa Leylarana oda güzelmiş ama uyabilirmiyim hayır 😂 önüme aklıma ne geliyorsa onu yiyorum😂
Leylarana Cimen_bebek hiç bilmiyordum bundan sonra dikkat ederim. Bazen hazımsızlık yaşıyorum çünkü 😕
acrmelek Valla ben bu hafta hamburger ve pizza yedim çok pişmanım ama yemeyince aklımda kalıyor 🤨 nolcaz böyle bilmiyorum 🤷♀️
Redpepper Bugun disarda ormanda kahvalti ettik, 1 haslanmis yumurta 5 zeytin 2 dilim peynir domates salatalik 1 simit yedim. Aksam nohut basmati pilav tursu ayran Birazdan azicik tatli yemeyi planliyorum 😅 siz bu sagliksiz kismi dikkate almayin
Hamileadayibiranne Leylarana Sabah kahvaltıda; salatalık, domates, zeytin, peynir, pekmez, kaşar peyniri, badem, ceviz Öğlen; muz, elma, ayva, portakal, yoğurt İkindi; bisküvi tarzı atıştırmalık Akşam; bulgur pilavı, nugget, şehriye çorbası
Chemstry kelebek15 ben bunlarıda yemeye razıydım 😞 hiç birşey yiyemeyenler burda mııı? 🤚 ne sağlıklı ne sağlıksız aç yaşıyorum 😭😭
Dilara0 Leylarana Ben sabah armut yeşil elma muz havuç salatalik ayva öğlen öğleden sonra akşam uyumadan once paso bunları yiyorum meyvekolik oldum🤣🤣
Pelin__1 Leylarana Sabah: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, ceviz, mevsim yeşilliği, kaşarlı tost, tahin pekmez Ara öğün:1 bardak süt bir avuç fındık Öğle:çorba salata Ara: muz+süt+antep fıstığı Akşam: Fırında sebzeli et yemeği+cacık Son ara öğün: 1 yeşil elma+1 avuç yaban mersini
yklndr Pelin__1 ben bi günde bunları yesem ölürüm heralde😂 fındık fıstık muz süt hepsine alerjim var 😂
sinefil Leylarana Yaa fotoğraflı paylaşsak da güzel olur aslında sağlıklı ve dengeli beslenmek için birbirimizi motive etmiş oluruz💜
Leylarana sinefil ben bugün çekemedim ama dünkü kahvaltımı koyabilirim eşim merak ettiği için bazen çekiyorum. Bütün Hafta içi boyunca buna benzer yedim meyveler değişti/ bazen avakado olmadı.