bebissveannesi inanın içeride kalanın süresi ne kadar uzunsa o kadar problemi oluyor kendimden biliyorum. Beş dk süren kontrolüm de oldu 50 dk süren kontrolüm de. Allah korusun çözemediğiniz bir durum olduğunda siz de odada bir saat görüşme durumunda kalabilirsiniz çünkü hastasını emin olmadan uğurlamayan biri. Üç yıl önce bir düşük yaptım tamamiyle doktor hatasıydı. 3 hafta şikayetle gittim kist olduğunu söyleyip tedavi başladı radyasyon aldım ilaçlar kullandım sonra bana 8 haftalık hamile olduğumu söyledi. O güne kadar dediğiniz gibi ekrandan bilgileri tekrar ederek üzerine saatlerce konuşan adam o gün sorduğum sorulara karşı geçiştirip göndermeye kalktı. Elimde kalbi durmuş bir hamilelik ve travmadan başka bir şey kalmadı. Sonrasındaki doktorumdan bi önceki yorumumda bahsetmiştim. Burak beyle tanışma vesilesi oldu allahtan. O yorumumda bahsettiğim riskler ve hastalıklarım size fikir versin. Psikolojik olarak desteği ve tıbbi uzmanlığıyla sağlıklı doğumuma ışık tuttu. Gereksiz müdahale yok, gereksiz korkutma, ilaç kullanımı vs yapmadan her şey gereken dozda ve en sağlıklı yanıyla. Kendi adıma bütün sorunlarıma, korkularıma, pipiriklerime cevap buldum. Umarım siz de bulursunuz Burak bey ya da bir başkasıyla 🙏🏻 benden sadece öneri olsun, sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻💕