Biyolog-anne Ayyildizmom7 5 aylıkken falan almıştım bende. Baya indirime girmişti o günden beri asla indirim olmadı o kadar. İlk zamanlar çevremizdeki herkes eşimde dahil çok erken doğuma yakın alırız diyordu. Şimdi iyi ki almışız diyor 😂😂😂
Ayyildizmom7 Biyolog-anne muhtemelen benimki de iyi ki almışız diyecek çünkü birikim yapamıyoruz ve zaman çok hızlı geçiyor ne alısak indirimden kâr 😂
BurcuLice Ayyildizmom7 şuan 8. Ayımıza girmiş bulunuyoruz hafta içi alıcaz inş bakalım ananemizi bekliyoruz ☺️
Oykuaygun Ayyildizmom7 ben ilk öğrendiğimden beri başladım hemen hemen. 20.haftada beşiğini aldık 29da kalan eksikleri aldık. Şimdi 31deyim kendime alıyorum çantamı ayarlıyorum 😊
Ayyildizmom7 Oykuaygun çok mantıklı ilerlemişsiniz bende kendime falan pijama baktım ilk başlarda bebekle birlikte sonra dedim kaç kilo alıcam nasıl şekillenicem belli değil en doğrusu kendini sona bırakmak 😊
Anneci61 Ayyildizmom7 bende 3 ayliktm aldgmda istedgm urunler indrmdeydi besiklerini bide bebek arabasini almstm. Bugn teslm ettiler ..
Saripapatyam1 Ayyildizmom7 erken bence bende 3 ayın içindeyim daha hiç bişey almadm 😂 2 tane yelegi var sadece yavrumun ama kzıımdan kalanlar ve beşiği var ondan rahatım
Ayyildizmom7 Saripapatyam1 bende ufak ufak örmeye başladım bi battaniyesi bi ceketi var artık birde beşiği oldu 😂
bircivcivannesi Ayyildizmom7 ben 21. haftaya doğru gidiyorum bugün ilk defa alışveriş yaptık, daha beşiği sifonyeri de almadım ama bu ay içinde halletmek istiyorum, indirimden denk getirdikce yavaş yavaş almalı bence ya bütçe zorlanıyor yoksa ☺️