Ayyildizmom7 Selam kızlar, ben bir park yatağı çok beğendim şu an 3. ayımızı yaşıyoruz çok mu erken olur almak. Çok iyi indirime de girmiş bir daha bu fiyata da bulamayız gibi geliyor. Siz ne yapardınız ?
Ceydat Ayyildizmom7 ben 4 aylıkken komple bebek odası almıştım beşiği mama sandalyesine kadar içinde vardı. Erkendi ama o fiyata o zaman almasaydın şimdi 2 katına almış olucaktım hiç pişman değilim iyi ki almışım
Busra34ybg Ayyildizmom7 29. Haftada başladım ben alışverişe yavaş yavaş aldım 35. Haftadyım çok şükür bitti eksiklerim doğum için gün sayıyorum :)
Ayyildizmom7 Ceydat çevremdeki herkes daha erken birşey olursa falan diyor ama dediğiniz gibi normalden kat kat ucuz bir daha sanmam o fiyata bulabileceğimizi
Ceydat Ayyildizmom7 oooo bana da herkez neler neler dedi daha erken ne olacağı belli olmaz cart curt. Ama önemli olan kendi düşüncemdi sonuç olarak parasını çevremdekiler vericek ti. Ve ben komple anadizi mama sandalyesi bebek arabası sepet beşik gardolab şifonyer yatak baza uyku seti 5500 almıştım indirimdeydi şimdi 7 bin TL. Çevremdekiler vermicekti bana o parayı çok memnunum sende içine siniyorsa al kaçırma derim ben. Çünkü kimsenin maddi durumunu çevresindeki akıl verenler bilemez.
Oykuaygun Ayyildizmom7 ben ilk öğrendiğimden beri başladım hemen hemen. 20.haftada beşiğini aldık 29da kalan eksikleri aldık. Şimdi 31deyim kendime alıyorum çantamı ayarlıyorum 😊
Krizantem_ Krizantem_ Indirimdeyse bence alın.. bende mesela bebek arabası falan önümüzdeki ay alacaktım ama e bebekte indirim vardı bir daha da o fiyata düşmeyecek aldım geçen ay.
Duygus97 Ayyildizmom7 biz de beşik bakmaya giderken Bi komşumuz cok erken alma üzülürsün dedi. 21.haftadaydım aldığımızda. Sonucta Allah korusun Bir şey olacaksa doğuma yakın veya doğumda bile olabiliyor. Allah korusun herkesin yavrusunu. İndirim varken alınabilir Allah pişman etmesin
SevdaSezer Ayyildizmom7 bence al. Bu arada nerde indirim var🙈 bizde dördüncü ayımıza girdik. Belki alırız bizde😅
Ayyildizmom7 Ceydat bende öyle düşünüyorum artık herşeyi biz alıyoruz bütçemizi ona göre ayarlamamız lazım zamana yayarak alınca daha kolay oluyor hem ödemeler. Son aylarda hastaneye vs de para ayırmak lazım çünkü
Burculi06 Ayyildizmom7 bende 20 haftalık oldum beşik konusunda kararsızım. Onun dışında bir çok şeyi aldım. Beşiği şifon yeri bebek arabası kaldı. Olumsuz düşünmeye gerek yok bence Allah korusun başımıza ne geleceği belli değil tabi ama iyi tarafından bakmak daha mantıklı hem kendimiz hem bebişimiz için. Bende büyük olan eşyaları 24 ünden sonra alıcam 30 a kalmamalı bence. 30 da elbiseleri eşyaları yıka ütüle en geç 34 e hastane çantası hazır olmalı bence. Ha mama sandalyesi falan doğduktan sonrada alınabilir 6. Ayda ek gıdaya geçiliyor çünki
Ayyildizmom7 Burculi06 kesinlikle olacak olduktan sonra doğduktan sonra bile oluyor, Allah acılarını göstermesin hiçbirimize. Bende dolap şifonyeri sonlara bırakırım diye düşündüm onlarda seçenek çok fazla olduğu için ben ara katlı anne yanı olabilen beşik istiyordum aynı zamanda aradığımı buldum 😊
MinnieMouse Ayyildizmom7 28-29.haftalarda aldim diye hatirliyorum. 34.haftada kurduk 37 de kizim dogdu 😁 indirimdeyse alabilirsin. Aina koyu seyler getirme.
Nazmiyekndmr Ayyildizmom7 25 haftalığım ilk başta park beşik almak istiyordum sonradan elli tane fikir değiştirdim beşik araştırdım çok kararsız kaldım ve sonunda gittim park beşik aldım 🤩