Fatmaliakburak26 geçer canım sağ salim sağlıkla kavuşalım da geç olsn güç olmasın 🤗 99 derken 49 kalmış dün gibiydi 99 u gördüğüm

058elf oda doğru cnm çamaşırları cocktan yıkayıp utuleyip dolapları yerleştirdim cok şükür rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰😍

Bsra06 hesaplara göre Ağustos’un başı ama temmuz sonu da olabilir 😀

Benim Eylül görünüyor sonu ama inşallah erken gelip abisi gibi bizi korkutmasa Eylül ama tahminim Ağustos gelecek

Bitutamkahve benimde haziran ortası yada sonu gibi inşallah ama gerçekten son aylar geçmiyor çok yoruyor ve sıkıyor beni artık birde gebeliğe bağlı yüksek tansiyonum çıktı o da ayrı bastırıyor 😔😒

058elf benimkide o zamanlar inşllh zamnında gelir nasıl gıdıyor hamileliğiniz

058elf

058elf
        aynn oyle canım bnm ılk bebegım oldugu ıcın heycanlıyım bırazcık ılk ogrendımde sankı hıc buyumıycek gıbı gelıyodu sımdı gezınıyo hareket edıyo

Slvi38 aminn inşallah 🤲🏻 bolca bel ve kasık ağrılı geçiyo bir iki haftdır da baya ağırlaştm oturup kalkarken yatarken falan zorlanıyorum, sizin nasıl geçiyo

Fatmaliakburak26 benimde öyle canım ilk gebeliğim:) hareketlerini hissettiğimde dedim hamileyim öncesinde sadece kusuyodum onun dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum 😂 bi kıpırtsı bile insanı mutlu ediyo çok şükürr kucağımıza aldıktan sonra kşm bilir nasıl olacak😍