Royem49 Gizemnaz_ yok canım bu ay sadece adetimin bittiği ilk günü ve yumrtlama günlerimi değerlendirdim birde yakı yapıştırdım yumurtlama zamanı bakalım faydası oldu mu
Royem49 Gizemnaz_ yterki hamile olayım ben her türlü bulantıyı ağrıya kusmaya razıyım hiç bir şikayetim yok 🤲🤲🤲
minikmucizemmmmmm Royem49 19😬😬 genelde solda olan ağrılarımı bu ay sağda hissediyorum 🙇🏼♀️ İki gün öncede adet olcak mışım gibi sancım oldu kısa süreli🤔 geçen ay dört gün erken olmuştum ondan önceki ayda geç olmuştum valla belirti bişey anlayamıyorum pek fazla😂
Royem49 minikmucizemmmmmm o kadar karıştık ki bu süreçte hepimiz şaşkın ördek gibiyiz 😀😀😀ama inşallah hamişizdir 🤲♥️♥️♥️🤲🤲🤲
11_ayse11 Royem49 Bn de bekliyorum ama hevesim de kalmadı artık çok üzüldüm keşke yapmasaydım ama bn normal test yaptım erken gebelik testi değildi ve silik çizgi bile çıkmadı 😔
Royem49 11_ayse11 adet geçmeden genelde kaset testler zor çıkarıyor kuuzm inşallah vardır da hepimizin ayı olur bu ay yüzlerimiz güzel ♥️🤲♥️🤲🤲
minikmucizemmmmmm Royem49 inşallah inşallahhhh hayırlısını versin Allah. Soğan kürü yaptım çok umutlu gözükmek istemiyorum 😅 ama umutluyum🤭🤭
11_ayse11 Gizemnaz_ idrar rengini bilmiyorum ama batmalar var kasigim da batma oluyor belim ağrıyor ve bazen mide bulantısı oluyor ama sabah test yaptım negatif
11_ayse11 Royem49 ya gerçekten mi bende yok diye tamamen kesmiştim ümidi inşallah günün geçer de hamileyimdir inşallah bu mart ay i bekleyen herkese güzel haberler getirir🤲🤲
Royem49 minikmucizemmmmmm hadi inşallah kuzum rabbim izniyle tabiki şifanın nerden geleceği belli olmaz ki 😀♥️🤲👍👍🌼🌼
minikmucizemmmmmm Royem49 aynen canım 😊 evde bi tane normal gebelik testi var yapmamak için zor duruyorum henüz çok erken biliyorum 😂😂
Royem49 11_ayse11 Amin canım ilkbaharın ilk ayı bizimde kalbimizin baharımı olur rabbim bizimde içimizde çiçekler açtırır bu ay ♥️🤲🤲🤲🤲🤲🤲