shsnminci aysegul6648 yerine gelen doktorun adını bilseydik araştırma yapardık. Boşluğa düşmüş gibi oldum şu an :) keşke dediğiniz gibi söylemiş olsaydı öncesinde başından beri aynı doktora gittim ki takip altında olayım daha iyi olur diye ama kısmet değilmiş
aysegul6648 shsnminci Bende öyle düşündüm hep bir doktorlw ilerledim 34. Haftamdayim doktor değişiyor
shsnminci aysegul6648 aaa sizin için daha üzücü olmuş yaklaşmış doğum. Benim de 31 haftalık. İyilerle karşılaşırız inşallah bu süreçte🙏🏻
Sonfeyz aysegul6648 benim de 35 hafta oldu cok şaşkınım şu an buradan öğreniyorum. İlk gebeligimde Ayla hanıma gitmistim diye yine Ayla Hanimi tercih ettim nasil olcak simdi bilmiyorum.
aysegul6648 shsnminci Yahya kemal bey i tercih edeceğim büyük ihtimalle yerine gelen bayanın da adapte olma süreci olacaktır o adapte olana kadar ben dogururum 🤣🤣
Sonfeyz aysegul6648 merhaba ben de Ayla hanıma gidiyorum hastaneden ayriliyor mu bir bilgimiz yok bizim
aysegul6648 Ya vallahi şüpheye düştüm gitmekten mi vazgeçti de sizlere söylemedi siz en son ne zaman kontrole gitmistiniz
Sonfeyz aysegul6648 Anlıyorum. hayırlısı olsun acikcasi üzüldüm yine de vardir bir hayir ne diyeyim. Bu arada iyi ki paylaştınız teşekkür ederim. 🌺
aysegul6648 Geçen hafta pazartesi gitmiştim o zaman bilgi verdi bayan doktor gelecekmiş ol nanda yonlendirebilirim yada diğer doktorlarımız da iyiler dur doğumunda ben olamayacağım dedi ben de çok şaşırdım
biyologelif aysegul6648 inşallah çok isterim fethiye süper bir yer oh deniz kum güneş. Şanslısınız vesselam🌸