Sofiyamagamedova Esim kahvalti etmez yalniz cay ve hurma bende peynirden fazlasi dokunuyor sjyah ekmeyi kizartib ustine peynir yaninda aci cay baska midem kaldirmiyor
NAZ2333 Bsmlh yazarsan sevinirm canm bi de biseu sorcam seker dusup normale donunce diyeti bitiryo mu doktor benim aclik 85 tokluk 110 120 cikiyo iyi dime
Bsmlh NAZ2333 ay çok iyi kuzum düşmüş sükür hayır diyetin devam ama kalorili şeyler eklenecek benım her hafta listem degısıyor bu değerlerde de esnetildi sende benım tarifleri deneyebilirsin diyetisyenım cok iyi
NAZ2333 Mom8899 ooo guzel bisey bu ama patates yasak malum sekerden dolayo onun yerine baska bisey rendelesek mesela 1 kabak aslinda dusundum de yarim patates bir kabak olabilir dime😁😁
Mom8899 NAZ2333 Valla şekeriniz varmış bişey diyemem o yüzden 😃 gönlünüzün istediği gibi yapın iyisi mi 😃
Aysem3338 Sehertass domates salatalık peynir marul muz çilek yumurta yiyemiyorum maalesef midem çok kötü 😔
spiker_anne Sehertass Hamileyken her sabah mutlaka haşlanmış yumurta kaşar peyniri ve taze sıkılmış meyve suyu hazırlardım o dönem kahvaltı beni çok mutlu ederdi özenle hazırlardım❤️ Karadeniz de kayana derler krep tarzı birşey onuda öneririm ❤️
mucizemm_3 Sehertass domates ,salatalık,peynir,zeytin,roka,köz biber,roka, haşlanmış yumurta 2dilim sucuk🙄ama ev yapımı az bişey bal kaymak ve çay
Melekaksuu 2 yumurta Beyaz peynir burgu peynir Avokado Ceviz badem kayisi Muz genellikle fix kahvaltım bazen yumurtayı avokado peynir karıştırıp omlet yapiyorun birde her sabah süt
Yumurcakk 1 yumurta Ikı kaşık yoğurt 4 yeşil 2 siyah zeytin bi dilim peynir maydonoz (hersabah ödem yapmasın diye) yanına salatalık biber birazda ekmek😍