Burcin-98 Himom bizde bugün 38 olduk🙈 dün hafiften başlayan sancılarım vardı bugüne kadar hiç olmamıştı ama yalancı sancılar sanırım,birde vajinada çok ağırlık ve batma hissi olmaya başladı bunlar doğuma işaret midir bilemiyorum tabi🤓
aymira_27 Himom 38+1 az az sancı ve yogun akıntılı kanamam var dokturum gel bakalım dedi eşim 6da gelicek gidicem bakalım nolcak
Himom Burcin-98 ben bir haftadır yalancı sancı çekiyordım dünden önceki akşam sabaha kadar uyuyup uyandım sancıdan ama yok 🤷♀️ Bu gece sancı olmadı ama şu an yine ince ince oluyor ve inanılmaz başım ağrıyor mide bulantısı oluyor. Yakındır umarım 🤞
NAZ2333 Burcin-98 darisi basimaa 38 olmama 10 hafta var ay biseyde kalmamis kizzz hadi bi avazda insalalh canm🤩🤩
EsraTurna Burcin-98 olabilir canım dikkatli ol hareketlerini takip et bende 38+2 doğum yaptım sancılarım gelmiş ama ben yalancı sancı sandım hasteneye gittim 2 cm açılmam vardı
Zeynepelf Burcin-98 benimde aynı şekilde bşz dha 36+3 ama nst de sancı cıktı 2 gündür adet sancısı çekiyorum
NAZ2333 Himom bi avazda al kucagina insalllah canm dua et bizim icinde hayirli saglikli dogumlar nasip etsin rabbim
Himom EsraTurna sancıların nasıldı peki şiddetlenince mi hastaneye gitmiştin canım. Bir de böbreklerine ve bacaklarına vuruyor mu ağrı
Zeynepkrkmz Bende 38+2 oldum çok nadiren vuran sancım var dün kontrole gittim doktor açılmamım olmadığını bebeğinde doğum pozisyonunu almadığını söyledi salı günü tekrar gidicem bi değişiklik yoksa yatış yaparız dedi çok tedirginim
Himom Zeynepkrkmz anladım canım çoğu bebek öyle oluyor son zamanlarda hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏😊
Burcin-98 NAZ2333 sağlıkla gelsin geçsin inşallah senin de canım benim geçmiyor gibi geliyor ama bi bakmışsın az kalmış 🙏🏻
mrhbslm 38+0′dan merhaba 🙈😍 benimde arada oluşan batma hissi, bel agrısı ve yalancı sancı var 🙈 bu hafta gelmez diye düşünüyorum 39 geçiyor hep içimden 😂 ama bende tetikteyim hep diyorum onu halledeyim bunu halledeyim ev hep temiz olsun 😀