EceveDenizinAnnesi KutsalAnnelik Bugun 32+0 olduk. Erken doğum riskinden dolayı geçen her güne şükreder oldum. Mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor :(
KutsalAnnelik EceveDenizinAnnesi Rabbim yardım etsin bazı dönemler sıkıntılı geçiyor doğru inşallah bir sorun olmaz
Akdgnayca Bizde bugün 32 olduk ama zaman gecmiyor 😂 çünkü bacak sorunu yaşıyorum sürekli şişiyor agrıyor vs falan karın agrısı da yanında tuzu biberi oldu iyiyce bakalım sağlıkla kucağımıza alalım da başka bişey istemem 🐣❤️
Tugce38 KutsalAnnelik 31+3 üz ama vakit gecmiyo merak sardı sürekli bebegin doğum tarihi ne olcak nası olcak die düşünüyorum hayırlısıyla 60 günde geçseydi bi
KutsalAnnelik Tugce38 O merak bendede var inanki belirsizlik zor.. Normal mi olacak sezeryan mı olacak ne zaman olacak o an neler yaşayacağım hepsi muallak 😊
BurcuLice KutsalAnnelik 31+3 olduk artık heyecan artıyor evet zamanı gelsede doğsa diye bakıyoruz ☺️ Rabbim olmayanada nasip etsin bizleride sağsalim kavuştursun inş 🌹
Akmankara KutsalAnnelik suyum siniri gecti tansiyonum yuksek gebelik zehirlenmesinden supelenildi protain kacagi supelenildi suan biraz iyim ama bekliyoruz bakalim hayirlisi
KutsalAnnelik WmonallissA Benimde kız ☺️ Normal şartlarda Mayıs görünüyor ama ben daha erken gelecek diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 😊
058elf KutsalAnnelik 3 ay bulantım oldu her sabah çıkardım, bel ağrım 12. haftamdan beri var kasık ağrıları eşlik ediyo 🙄 10 kilo aldım şu an toplamda kilodan ziyade ağrılar beni zorluyor:) aminn inşallah 💜
KutsalAnnelik 058elf Evet kiloyla alakalı değil öyleyse ben en son tartıldığımda 14 kilo almıştım ama çok hareketliyim evin içinde felan ve geçenlerde de pilates topu aldım arada birkaç hareket yapıyorum
KutsalAnnelik Akmankara Ya çok üzüldüm inşallah düzelir hepsi 🤲🏻 Benimde şu an suyum fazla tatlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum
KutsalAnnelik Esosun Benimde kız olacak nasipse 😊 bende erken gelir diye düşünüyorum sizin neden erken doğum ihtimali var
058elf KutsalAnnelik ben çok hareketli değilim arada yürüyüş yaparm bazen de müzik eşliğinde dans ediyorum bacaklarım açılsn diye 😄
Esosun KutsalAnnelik benim rahim ağzı kısalığım var 32 den itibaren her an bekleyebiliriz bebişi dedi bakalım kısmet ne zaman gelcek ha geldi ha gelcek bekliyoruz bakalım ne kadar durursa kâr tabi ki yine de 😊
KutsalAnnelik 058elf Bence o bile yeterli hiç yoktan iyidir sabahtan akşama kadar uzanıp yatmıyoruz neticede ev işleri falanda oyalıyor bizi ayakta