Derya933 kelebekannesi01 üzerine tekrar iç çamaşırı giymemiştim ben gerek yoktu, aşırı rahat ve iyi ki aldım dediğim şeylerden biriydi depend 🥳
Linam6868 kelebekannesi01 Nerde satılıyor bende almak istiyorum da diğer hamileliğim de kullanmadim o yüzden nerden alınacağını bilmiyorum
Bsk-12 kelebekannesi01 üç gün önce sezaryenle erken doğum yaptım bana iki hasta bezinden sonra hastaneden çıkacakken giydim bi tane ama bel kısmı dikişlerimin olduğu yeri çok rahatsız etti ben sevemedim övüldüğü ve abartıldığı kadar yok bence.ama üstüne iç çamaşırı giymeyi gerektirmiyor tek başına giyebilirsiniz.
aannepandaa kelebekannesi01 ben düşük sonrası kullandım. Tek başına takabilirsin ben ilkten bilmediğimden kilot giydim ama zaten çok iyi kavrdığından hiç gerek kalmıyor. Ben depent kullanırken ilk başta çok kanama oluyor diye üzerine ped koydum. Sık wc ye gisince pedleri atıp dependi akşamdan akşama değiştim. Yani 2 gün felan o şekildr daha iyi oldu.
ulviyedemirbas2 kelebekannesi01 bende kararsizim ne yapsam diye sezeryan olucam da acaba rahatsız edermi Kılotlu nasıl olacak acaba birde fotoğrafnı atarmısın depend aldıysan
[silindi] Lady-pnkk Merhaba, hangi beden aldınız acaba. M beden aldım ben 70 kiloyum doğuma 10 gün falan var, bi de large mi alsam diye düşünüyorum da. Yanıtlarsanız çok sevinirim 🌿
Cicekkiz1 kelebekannesi01 ekstra çamaşır gerek yok☺️ çok rahat gerçekten. Ne kayma ne taşırma olmuyor. İyi ki almışsınız
[silindi] Cicekkiz1 aa, çok teşekkür ederim. Ben bir paket de large alayım o zaman. Üzerindeki kilo yönlendirmesine göre seçtim ama tecrübeli birinden duymak daha iyi oldu. Teşekkür ederim.
G92 Ben dün akşam doğum yaptım , lohusa bezi almıştım yanıma çok faydasını gördüm, hasta bezi ile acayip terledim, gece boyunca 3-4 defa üstümü değiştirmek zorunda kaldım, lohusa bezine geçtim ve baya rahatladım