asyahumam Seduru canım naptın sen Begüm hanıma gidiyordun doğum oldu mu 😀 geri dönüş yaparsanız çok sevinirim bize de fikir olur 😍
Seduru asyahumam henüz olmadı benim bebiş gelmek bilmiyor bugün büyük ihtimalle sezeryana alıncak sabah gitcez bakalım ne olacak 🙈
asyahumam Seduru Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah canım kolay bir doğum olsunnn haberlerini bekliyorum 😍💕 doğumdan sonra iyi hissedersen yazarsan çok sevinirim genel anestezi mi olacaksın spinal mi merak ediyorum memnuniyetini 🌸
Seduru asyahumam dün yaptım doğum genel anestezi oldu sormadılar zaten hangisi olsun diye iyiyiz şükür Bi sıkıntımız yok 🥰
asyahumam Kubbb merhaba canım tekrar soruyorum kusura bakma ama doğum yaptın mi 😍 genel mi oldun spinal mi anesteziyi acaba Cok merak ediyorum iyilesebildin mi hemen bebeğin nasıl
Kubbb asyahumam canım yaptım spinal yaptım şimdilik rahatım toplanmaya çalışıyorum sütüm az az geliyor onun dışında bi sıkımtımız yok 🥰
asyahumam Kubbb aa çok iyi canım tekrardan gözünüz aydın spinal olmana çok sevindim genel yapıyorlar demişlerdi burada çoğunlukla demek ki spinal de oluyor 😍 sütün de inşallah bol bol gelir bebişine yarasın inşallah darısı bize 😻
Kubbb asyahumam canım Bn sabah kahvaltı yapmıştım onyuzden de olabilir çünkü yanımdakiler genel anestezi oldular
asyahumam Kubbb benim normal doğum görünüyor Begüm hanıma gidecegim canım ama son anda sezeryan falan derlerse diye onu da araştırıyorum 😍
asyahumam Kubbb O saçma geldi ya genel anestezi hiç iyi değil diyorlar spinal öneriyor her doktor bunlar niye böyle yapıyorsa hayret
asyahumam Seduru gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsun 😍💕 sormamalari canımı sıktı spinal daha iyi olurdu tabii ama olsun atlatmissin 🙏
Delidoluanne Thisbe öğrendiniz mi doğum ücretlerini doğumunuzu yaptınız mı doktorunuzdan memnun kaldınız mı
Thisbe Delidoluanne 10 ekimde doğum yaptım 900 civarı ydı sanırm unuttum çağlar bey yaptı sezeryan 1 gün yatış yaptık özel odada çok memnun kaldım hem doktorumdan hem hastaneden özel hastaneden hiç bir farkı yok çok daha iyi
Delidoluanne Thisbe bende bir hafta önce erken doğum riski ile hastahaneye yatırıldım 4 gün yatış yaptım gerçekten dediğiniz gibi hastahane ilgili hemşireler doktorlar çok beğendim inşallah doğumumu da orada yapacağım