asyahumam Kubbb canım sen de sezeryan olacaksın üniversitede miydi kime gidiyorsun 🤗 az kalmış galiba senin 🙏
Sarew Hbbsnplt dikişlerde sıkıntı yok ama karnıma bastırmalarından çok korktum gidip gelip tekrarladılar bide bunu istemediğim ne varsa oldu diyebilirim
asyahumam Kubbb Spinali ben de merak ettim gittiğinde buraya da yazar mısın hemen genel mi yapıyorlar acaba 🤔 ben normal doğum düşünüyorum ama son snda sezeryana falan dönerse spinal istiyorum sanki herkese genel anestezi yapmışlar yorumlarda gördüğüm kadarıyla
asyahumam Kubbb merhaba canım tekrar soruyorum kusura bakma ama doğum yaptın mi 😍 genel mi oldun spinal mi anesteziyi acaba Cok merak ediyorum iyilesebildin mi hemen bebeğin nasıl
asyahumam Kızlar aklıma çok önemli bir detay takıldı , üniversite hastanesinde epidural doğum yapılıyor mu 😱 normal doğum için özellikle epidurali yaptıran arkadaşlarım çok memnun üniversitede yoktur değil mi nasil olacak o zaman 😖
asyahumam asyahumam epidurali bilen var mı kızlar üstte kalsın diye yazıyorum tekrardan 😍 yakin zamanda unide doktora gidecek olanlar sorabilir mi rica etsemmm
Thisbe asyahumam özel hastanelerde vardır sanırım üniversite de olacağını sanmıyorum canım ekstra bi şey gibi çünkü bide epidural ıkınma hissini geciktirdiği için kimide tavsiye etmiyor acıyı kesmesi güzel ama
asyahumam Thisbe ben de olduğunu sanmıyorum yaa ama çok iyi diyorlar arkadaşlarım falan epidural sonrası açılma hızlı oluyor hissetmiyorsun da sanciyi diyorlar ondan dolayı kafam karıştı yaa