Hbbsnplt Sarew hayırla sağlıkla kucağıniza alın inşallah buraya da yazarsanız izlenimlerinizi çok sevinirm
Hbbsnplt Sarew çok soru soruyorum ama yeni doğan doktoru istediniz mi sanki isteyince fiyat biraz değişiyormus
Kubbb Sarew canım doğum yaptın mi galiba şeker de vardı sende dimi bize de haber et şeker durumu ve hastane hakkında
Mercimekinannesiii Thisbe Levent hoca medicanaya ben doğurduktan sonra geçerse çok üzülürüm ya benim adamım o 😅
Thisbe Mercimekinannesiii çok iyi doktor ama aşırı yoğun.medicana tüm başarılı doktorları topladı bakalım devlette kim kalacak 😏
asyahumam Mercimekinannesiii levent hoca da geçecekmis kim dedi acaba? Benim arkadaşım hemşire numunede o öyle bir şey duymamış levent hocayla ilgili 🤔
Mercimekinannesiii Thisbe sanmıyorum Levent hocanın geçeceğini ya. O kendini mesleğine adamış bir şekilde çalışıyor. Allah razı olsun ondan
Thisbe asyahumam umarım doğru değildir dün komşudan duydum bende savaş ve levent drlar medicana ile anlaşmış dedi.
Thisbe Havva58 teşekkürler siz çağlar beye mi gidiyorsunuz iyi diye duydum hiç gitmedim ama nasıl acaba?
asyahumam Thisbe onu duymadım cnm dediğim gibi arkadaşım da ona gidiyor hemşire sanmıyorum dedi siz de mi levent hocaya gidiyorsunuz
Symazturk Thisbe şurda bekliyim savaş bey medicana ya geçerse çağlar bey veya Begüm hanıma gideceğim Çünkü 🤭
Havva58 Thisbe evet ona gidiyorum ve çok memnunum gebeliğimi ilk öğrendiğimde ona gitmek istedim fakat randevuları doluydu Medicana ya gittim tekrardan Çağlar beye randevu alır almaz ona geldim ve şu an 38 haftalığım doğumu da onda yapacağım