asyahumam Thisbe aynen ben gerçi düşünmüyordum ona gitmeyi normal doğum istediğim için ama iyi bir hocaydi onu da kaybettik, Medicanaya geçen hocalar bir tuhaf oluyor sonrasında bilemiyorum 😀
asyahumam Thisbe evet doğru canım eşim aramış bir aya oraya gidecekmiş, Levent bey iyi ama o sezeryan yapıyormus çoğunlukla eğer sezeryansa kesin git
Thisbe asyahumam canım levent bey de çok iyi ona gitiim en başından beri ama çok yoğun o yüzden savaş beye geçmiştim başka bir doktora yöneleceğim artık . Benim 2.doğum ilki. Normaldi buda normal olur demişti levent bey
Thisbe asyahumam @Sarew burda 1 ağustos demiş arkadaş ben bugun anlaştığını duymuştum doğruymuş demek
asyahumam Thisbe yine üniversiteye mi gideceksiniz 🤗 ben Begüm kurta randevu aldım normal doğum istiyorum şu anlik öyle görünüyor o nasıldır sizce siz hangi dra randevu düşünüyorsunuz?
Thisbe asyahumam begüm hanıma ilk hamileliğimde devlette denk gelmiştim sürekli birilerini azarlayıp terliyordu o yüzden onu hiç düşünmedim ama şuan için kararsızım kime gitcem. Konusunda
asyahumam Thisbe Allah Allah şu an şaşırdım üstte de çok iyi bir dr falan demişler bı bayan ikinci kez doğum yapacağım Begüm hanımdan demiş 🤔 off off n’olacak blmyrum şu an çok kararsız kaldım 😐
Thisbe asyahumam devletteyken öyleydi 2016 yılında.. özele geçince çoğu dr değişiyor oda değişmiştir siz kendiniz deneyimleyip ona göre karar verirsiniz
asyahumam Thisbe aynen muhtemelen canım özele geçince sanırım paralı olunca ilgi alaka gösteriyorlar 🙄