DenizSayer Alyaveannesi canım olabilir saklıyor diyordu arkadaşım heralde doktorlar o yüzden kız demişler bilemiyorum ama erkek yani 20 haftasında öyle öğrenildi allahtan kıyafet almadılar sadece ismi belliydi herkesin gönlünce hayırlısı olsun
Alyaveannesi DenizSayer aminnn canimm saglikli olsunlarda ne fark eder ha kiz ha erkek ikiside evlat cennet kokulari onlar 🥰
merve-shnbs Benim bebek 11. haftada bacaklarını açtı doktor kesin değil ama kız gibi dedi benim kız utangaç değil galiba 😀
Anneyimm2 kuselcin saglıklı olsun tabı oncelık o ama bende dun oglum olucagını ogrendım kız bekliyordum cok sasırdım hayırlısı neyse o olsun da ınsaalh detaylıda banada kız der 😃erkek dedi ama hala ıcımde kız gecıyor
kuselcin Anneyimm2 Anneyimm2 bize de herkes kız kız demişti devlet doktoru erkek dedi herkes yine kız diyordu sonra detaylıya özele gittik orda kız çıktı 😂😂
Anneyimm2 kuselcin ayy ınsaalh aynı sans banada guler Bı tane oglum var bide kızım olmasını cok, istiyorum cunku Baska cocuk dusunmuyorum 😃😃