serifeyvz Tek sorum sımdı pazartesı gıdıp o sıvıyı aldırsammı , yoksa gecermı kendılıgınden orda kararsız kaldım . Herkes gectı yazmıs . Cunku dıger tum tahlıllerımız temız .
serifeyvz benaslindayohum ben bılmıyorum o kadar detaylı adını , Sadece sabah aradım kabul ediyorsanız bir enjektör sıvı Alınacak ve bir hastalık var mı yok mu ona bakılacak bu bir tedavi değil sadece şunu söylememiz gerekir ki 300 de 1 düşük Riski var bilginiz olsun dediler .
benaslindayohum serifeyvz ikili tarama yaptirmistin ama dimi bana gerekli gorulmedi ikili tarama testi temiz oldugu icin aslinda sana niye boyle dediler acaba 🤔
serifeyvz benaslindayohum İkili tarama testini devlette yaptırmıştım çok temiz çıktı detaylı için özele gittim ve bundan sonra özele gideceğim orada ikili testin sonucunu gösterdim hiçbir sorun yok her şey çok güzel detaylı da hiçbir sorun çıkmadı her şey yolunda dediler tek bu sorun cıktı buda gecıcı ama cok kafanıza takılırsa gıdın sıvıyı aldırın dedıler
benaslindayohum serifeyvz yok canim burda herkes 1 ay sonraki kontrolde kuculecegine soylerken istersen riske girme tabi gene senin fikrin ama ben sivi aldırmadım ikilide temiz oldugu için
serifeyvz benaslindayohum Sizede cok teşekkür ederim sayenızde ne kadar bılgı edındım . Bende sanıyorum ki sadece bende cıktı , Allah razı olsun 🌸
Hllpkce Asya_2402 benaslindayohum merhabalar hiç korma geçen ay aynı durumu yaşadım kroid pleksus kisti diye geçiyor benimde 9mm kisti bu ay 1 mm ye düşmüş rabbime şükür doktorlar herşeyi söylemek zorumdalar ama gerçekten geçen bir kist içini ferah tut bi dahaki Ay gittiginde inşallah kaybolmuş olur kaybolmayıp küçülse bile zamanla gidiyor
serifeyvz Hllpkce Cok teşekkür ederim . Bende oyle yapıcam ınsallah bırdahakıne gecmıs yada küçülmüş olur 🤲
benaslindayohum serifeyvz valla hepimiz oyle sanıyorduk kotu birsey gbi geliyor ilk duyunca ama cok sukur tek başına risksiz bebege zarari olmayan kist 😊
mericalp benaslindayohum Merhaba, aynı durumu biz de yaşadık, çok şükür 31. haftada kayboldu kist, üzülmeyin içiniz rahat olsun kaybolacaktır 😊
serifeyvz mericalp 26 +2 şuan dün gittim doktora şükürler olsun kaybolmuşş , o kadar mutlu oldum ıcım rahatladıki 🌸
benaslindayohum serifeyvz ne güzel rabbim baska dert vermeden sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🤲
Cimen_bebek Derya3333 Merhaba canım. 2 haftaya gecti hicbiseyi kalmadı cok sukur. Hatta kalbinde delik bile vardi benim bebegimin. Ama simdi 20 günlük oğlum kucagimda ve turp gibi. Hic kafaniza takmayin 🙏🍀🖤