benaslindayohum Balyedi29- hepimiz guzel haberler aliriz, saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallaahh 🤲
benaslindayohum melegimablaoluyo34 cok şükür kistimiz küçülmüş 2li tarama testimizde temizdi zaten sıkıntı yok dedi doktor komple gecmese de risk yaratan bi boyutu yokmuş 😊
melegimablaoluyo34 benaslindayohum maşallah cnm cok şükür sadece kist olunca sorun yok mus zaten imsallah bidahaki kontrolde baska bi sorun cikmaz da kist geçer allahın izniyle
iremgngr benaslindayohum aynı şekilde detaylıda tek taraflı başında Benim bebegiminde vardı suan 28haftslık olduk kendiliğin den kayboluyor hiç sıkma sen canını hele tek taraflı olanlar kesin gibi birşey kaybolması allah ın izini ile srnin kide kaybolur
Tansumrdn27 benaslindayohum canım benim bebekte te vardı kist 2 ay içinde yok oldu bende çok üzülmüştüm geçti çok şükür sizde üzülmeyin zamanla geçer
benaslindayohum Tansumrdn27 evet son kontrolde küçüldüğünü soyledi doktor insallah bi dahaki gidiste komple kapanmis olur 😊
Neshe08 Benım bebegımdede var 20 haftada ayrıntılı usg görüldü 4 ml di bugun randevum vardı hala kaybolmamış 5 ml dedı korkma bı anlamı yok kaybolmasada bır anlamı yok dıyor dr ama yınede moralim bozuldu canım skıldı
benaslindayohum Neshe08 hic sıkma kendini geciyor gecmese de belli bi cmin altı sorun olmuyormuş insallah saglikla bebeklerimizi alirizi kucagimiza 🤲
-Cansu- Eynı durum bizde de var sol beyinde 2 tane 5ml kist çıktı baya bi canımı sıktı. Sizin nekadar zamanda küçüldü
benaslindayohum -Cansu- detayliya girdigimizde ogrendik 22. Haftydi sonraki kontrolde kuculdugunu söyledi 26. Haftada yani 😊
Melvol8116 benaslindayohum benaslindayohum aynısıni bizede dedi doktor ama bir sonraki ultrasonya muhtemelen görmicez dedi bunlar görülebiliyor dedi canını sıkma
serifeyvz benaslindayohum ben hepsını okudum Allah razı olsun sızden , şuan ıcım rahatladı ınsallah daha da guzel haberler bende alıcam .