ilkannelikkk Şimdiye kadar hep saadet ünsala gidiyodum ama ilk defa mail atmam gerekti ve çok kısa cevap verdi asla merakımı gidermedi bilgi vermedi. Çok sinirlendim gerçekten. Orda başka hangi doktora gidebilirim? Memnun olduğunuz kim var şöyle daha samimi?
132025 ilkannelikkk ben canan hanıma gidicem arkadaşım gitmişti intagramdan yaz bişey olursa demiş hemen geri dönüyomuş ama bi sürü hastaları var doktorların ben aşırı Güleryüz aşırı ilgi beklemem o yüzden onlarda insan herkese yapamazlar sonuçta öönemli olan soru sorunca yeterli cevap alabilmek diye düşünüyorum
Burcinesgiyayla ilkannelikkk canım ben de saadet ünsala gidiyordum değiştirdim doktorumu aynı şekilde bana da açıklayıcı bişeyi olmadı pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum şimdi esra günaya gayet her soruma cevap veriyor rahatlatıyor beni
findikkurdu2 ilkannelikkk 1 yıldır hamilelik öncesi ve şuan 7.ayimdayim semra hanima gidiyorum ve Çok beğeniyorum
ilkannelikkk 132025 zaten yeterli cevabı alamadığım için vazgeçtim. Kan uyuşmazlığım olup olmadığımı bile sormadı zamanım gelince ben öğrenip sordum onda da öylesine bi cevap yazdı
ilkannelikkk Burcinesgiyayla onu da çok duydum her giden memnunum diyo aslında evime de aşırı yakın ama doğumu o hastanede istemediğim için direk elemiştim
Burcinesgiyayla ilkannelikkk valla ben çok memnunum tabi sana bağlı doğum için ama ben odalarını falan gezdim gayet güzeldi ve ben normal doğum istediğimi söyledim o da zaten ben seni normale alırım dedi kimi doktor para için direk sezeryan der ama esra hoca öyle demedi asistanıda falan çok güler yüzlğ yardımcı oluyorlar
132025 ilkannelikkk ben doğumumu yüzyılda yaptım memnun kaldım şimdi medipole gidicem ama doğum için yüzyıla gelebilirim
132025 Burcinesgiyayla ben orda doğurdum canım ordaki tüm doktorlar benim zamanımda normal doğumu destekliyodu ama doğuma girmiyolar mesai saati dışında hala öylemi
Burcinesgiyayla ilkannelikkk rica ederim,muayene ücreti 150 tl nst 40 tl normal doğumda 3000 sezeryan ise 3500
Meryemkale ilkannelikkk bende ona kontroldeyim kontrol süresi içindede çağırıyo çok güler yüzlü çok konuşkan herşeyi en detaylıyla anlatır çok memnunum 🌸
ilkannelikkk 132025 medipolde de girmiyolar bende buna hayret ediyorum doktorum doğurtmuyosa özel hastanenin daha ne anlamı kaldı 🤷🏻♀️
Meryemkale ilkannelikkk kesinlikle 🌸öncesinde yüzyıla gidiyodum ama Dr çok yoğundu gidince 2 saat bekliyordum iyiki değiştirmişim diyorum şuan🌸
pitircik2021 ilkannelikkk ay bende aynı sebeplerden bıraktım saadet hanımı. Odadayken çok iyi ama bi daha asla ulaşılmıyor. Randevu alacaksın ki gireceksin içeri yani doğru düzgün laf alabilmek için ki randevuları da hep dolu sıkıntılıydı. Bu hastananede kimse doğumuna girmiyor mesai harici saatte ben o yüzden çok soğudum medipolden ve emseye geçiş yaptım. Medipol paranın hakkını vermiyor maalesef. Emseyde en azından özel gibi muamele görüyorsun
ilkannelikkk pitircik2021 evet odadayken ilgiliydi ama uzaktan böyle davranmasına şaşırdım bide takibimi tam yapamadı gibi hissettim dediğim gibi , emsey çok duydum ama sanırım bana ters kaynarcadan ulaşım nasıl özel arabamız yokta