Gulyuksel55 Yenibirannee Belli olmaz kız peş peşe saklanmışlardır görmemiştir doktor her kontrole gittiğinde biri çıkıyodur öne 😂😂😂 bugün gittim çarşıya neler gördüm ama alamadım ya içim gitti çok sinir oldum çarşamba günü de göstermezse yuh dicem valla 21 haftalık olcaz🙏☺️☺️
Mom97 Yenibirannee banada ilkinde 12 de erkek 16. Haftada kız dediler ve kızım oldu canım 16 nettir değişmez bidaha 😊
Asel05 Yenibirannee dün gittim çikolata yiyip bu deneyim dedim bildiğin yüzünü dönüp yayılmıştı bebek cinsiyetini öncede söylemişti doktor bu kez kesinlesti
mrvylmz95 Yenibirannee allah hayırlısını versin tabi ki öncr istediğim bu bir oğlum var birde kızım olsun isterdim artık nasip 1 ay daha beklicez 😊
Esmer_ Yenibirannee benim 12.haftada kıza benziyor dedi 16.haftada erkek dedi baş aşağı amuda kalkık bir şekilde yatıyordu😅 değişirmiki acaba
Aysegulyksl Elizan34 bütün kontrollerimi devlette yaptırdım hep erkek denildi detayliyida devlette yaptırdım kız denildi yanılma olabilir diye düşündüm özele gittim özelde kiz dedi
Savciergoc Yenibirannee merhaba bende 12. Haftamda erkek gibi dedi doktor 16. Hafta da kesin kız dedi ,17 haftamızda başka bi yere gittim gene kız dedi ayrıntılıya kadar bi şüphe vardı ayrıntılı da %200 kız dedi şimdi 34 haftalığız bakalım bekliyoruz 💕🌸😇
Yenibirannee Savciergoc bende ayrıntılıyı beklicem bakalim ona gore alisverisine baslicam saglikla gelsin kuzucuklarimiz 🥰🥰🥰