Mumyy Merhaba hanımlar aranizda robot süpürge kullananınız var mı ben yeni sipariş verdim fakat kafam karışık kimisi çok övüyor kimi hiç memnun değil
Eminos123 Mumyy ixaomi vakuum mop pro kullaniyorum 3 ay olacak nerdeyse alali aldigimizdan beri buyuk supurgeyi acmiyorum
Mizgin72 Mumyy kesinlikle büyük rahatlık kaç ay oldu alalı evim tertemiz 2 günde bir süpürtüyorum gebelikten önce almıştım iyiki de almışım
Gullll35 Mumyy bende xiomi yüksek emişli modelini kullanıyorum çok memnunum, mop özelliği yok özellikle olmayanı aldım mop pek işe yaramıyor ve 250 ml su kapasitesi icin süpürgenin kilosu 3 kilo daha ağırlaşıyor.8-9 aydır kullanıyorum hergün süpürüyor evimi 180 mkare Evim şarjı yetiyor 😊
Nurgullmom Mumyy Benim annemin ihlas markasınin robotu vardı çok güzel valla memnunuz ama günluk temizlik için çok ağir annemde günlük ayri vardı
Ayeee Bende çok kararsızım bir yanım al diyor bir yanım alma dediğiniz gibi kimisi inanılmaz memnun hafta da bir ev süpürüyorum onun sayesin de diyor kimisi de alınmaz diyor 😔
Mumyy Ayeee ben de o yüzden bu zamana kadar bekledim bekledim en sonunda dün aldım ama hala kafam karışık umarım pişman olmam da elim ayağım olur çünkü eğer gerçekten güzelse çok ihtiyacım var
Smyy00 Ayeee haftada bir ev süpürüyorum derken ne manada memnun tam anlamadım makinanın dışında kendisi mi haftada bir süpürüyor yoksa makinayı mı haftada bir çalıştırıyor
minicikanne Eminos123 nasıl ya cidden mi bende kullanıyorum ama o derecede memnun değilim haftada bir kendim süpürüyorum.
Eminos123 Mumyy her odada mop ozelligi kullanmiyorum oturma odasinda kullaniyorum kanepeleri cekmiyorum hic hamile de oldugum icin cocuk odasi antre halilar var zaten bide mop yaparken daha uzun surede yapiyor temizligi sarji bitiyor tekrar sarj olacak derken oturma odasinda mop ozelligiyle kullaniyorum
fatmakolay Ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum mi vacum mop modeli xaomi nin 4 aydır elime büyük süpürgeyi almadım mop özelliği çok işe yaramıyor ama süpürme özelliği on numara
Mumyy fatmakolay içim rahatladı ben de o modeli aldım her gün ev supuruyorum çalışıyorum ve hem hamileyim hem de 2yasinda oğlum var artık dayanamadım aldım umarım sorunsuz kullanirim
Mumyy Mizgin72 BsraAktr Deletedmom_9 Mom2525 memnun olmayan yok sanırım çok sevindim o zaman heyecanla kargomu Bekliyorum 😃
BsraAktr Viomi v2 pro kullanıyorum 7 aydır. Çoookk memnunum ben. İşten akşam çıkıp eve geliyorum o yorgunlukla ev süpürmem mümkün olmuyor ama ben işteyken robotu bir çalıştırıyorum gittiğimde ev süpürme derdi yok🙏 Tabi ki haftasonu vs detaylı temizlik olduğunda büyük süpürge çok daha iyi ama normal günlükte benim yükümü çok hafifletti gerçekten iyi ki almışım bi şey olsa bozulsa yine alırım😅
Deletedmom_9 Kesinlikle tavsiye ediyorum robot süpürge aldıktan sonra evi hiç kendim süpürmedim cok rahat ve tertemiz yapıyor ☺️
Mom2525 Bende kullanıyorum çok memnunum hamilelikten halim olmadığından aldı eşim annem geldi bana bakmaya o mesela titzdir ama o bile her gün robotu açıyoruz haftada bir açıyor büyük makineyi ben tavsiye ederim kesinlikle çok memnunum
Oreganoo Bir evde buzdolabı kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Çalışan biriyseniz mutlaka edinilmeli. Roborock s5max kullanıyorum. Mop özelliği de muhteşem süpürmesi de. 1 aydır hiç büyük süpürge açmadım, hapşurmalarım da bitti şükür.
fatmakolay Mumyy çok iyi yaptınız pişman olmayacaksınız benim süpürgem çok ağırdı evi süpürünce bel ağrısından duramıyordum hamilelikten önce aldım iyimi de almışım ilk aylar zorlu geçiyor onu açıyorum her gün süpürüyor içim rahat ediyor çalışan çalışmayan çocuklu çocuksuz her eve lazım bence 😊
fatmakolay Mumyy evim büyük 3+1 dört kademesi var ikinci kademede tüm evi süpürebiliyor ama 3. ve 4. seviyede emiş gücü daha yüksek ve şarjı tüm eve yetmiyor şarj yerine dönüyor şarj olunca kaldığı yerden devam ediyor
Mumyy Eminos123 ben de belli yerleri mop ozellligi ile kullanırım diye düşündüm her zaman kullanılmaz zaten önemli olan süpürme ozelligi