Royem49 umudumvar2 inşallah yaaa hani kuruma çizgisini diye su da damlattım sonradan ama gitmedi . Yanlız anlamadığım şey neden hala silik çıkıyor 5 gün var adetime
Aselminaaa Royem49 tam hormonlarin yukselmemistir cnm 2 3 gun daha bekle tekrar yap ozaman daha met sonuc alirsin 5 gun once cikmasi bile bir sey genelde cikmiyor
Aselminaaa Royem49 bende cok heycanliyim adetimin son gunu yarin test yapicam 3 gun once yaptim cikmamisti ama adet olmayincada test ki bozuktu acaba dedim
Royem49 umudumvar2 ne demek canım benim tabiki de ederim ediyorum da rabbim gönlüne göre versin inşallah bir an önce doldursun kucağını♥️♥️♥️🤲🤲🤲🤲🤲
Seymit Aynısını yaşıyorum adetim 6 gün gecikti hassas gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik kaset tipi yaptı. Onda da gölge şeklinde oldu ikinci çizgi. Ama bugğn kan verdim 3.11 çıktı inşallah yükselir diye bekliyorum.
Aselminaaa Royem49 ayy insallah bakalim heycamla bekliyorum tuvalete gidip gelmekten gina geldi az hafif sancim olsun ucuyorum resmen😅
Royem49 Aselminaaa sen mi ben mi şizofren bağladım kasığım ağrıdıkça midem bulandı kaç mutlu oluyorum umutlanıyorum heyevicanlanıyorum 😀😀😘🤲
Aselminaaa Royem49 valla ben heveslenemiyorumda adet zamani benim midem hep bularin ama bu ay bir adet belirtim eksik ve extra bas donmesi oluyor arada anlayamiyorumm heycanla bekliyorum zaman gecmiyor kafaya yiyiyorum😅😅😅
Royem49 Aselminaaa kıyamam yaaa rabbim yüzümüzü güldürsün hevesimizi kursağımzda bırakmaz inşallah ♥️♥️🤲🤲🤲🤲🤲