ikiponcik_annesi Nisanannesi07 ilk trimesterde bulantı kusmalara rağmen iki kilo aldım ikinci trimesterde 4 kilo birden aldım şimdi 29 haftalığm ve 65 kiloyum 56 ile hamile kaldım yani tam 9 kilo aldm 🙄
bircivcivannesi Nisanannesi07 kendinizi sınırlamaya çalışın çok canınız çekiyorsa yarım paket yiyin ya da hurma içine fındık koyup yiyin çikolatadan daha güzel bence 🌺
Csm Nisanannesi07 ben de her gün bir parça veya canım daha çok istiyorsa hakkimi dondurma olarak yiyorum, yetiyor, daha doğrusu yetiniyorum 🤣🤣🤣
momtobe8 Nisanannesi07 ben hamile kalmadan önce titordum. Şimdi bulantılardan görmek istemiyorum. Çok abartmayın tabii elbet zararı olur fazlasının, ama bir iki parçadan birşey olmaz. emzirirken de dikkat edin bebeğe gaz ve uyku problemi yapabiliyor😔
Lezginka Nisanannesi07 Kudüs hurması denediniz mi, çikolataya ben de çok düşkünüm ama bu Hurma tüm isteğimi karşılıyor çikolatayı aratmıyor ve çok çok çok faydalı
Serapveminikleri Nisanannesi07 😂ben ekmek arası yapıyorum bide küçük parmak kadar olanlar var bimden aldım kızıma hergun ondan da 1 tanecikkk yiyoruz 😂
mom77 Nisanannesi07 bende cok tatlı paketli gıdalar vs tuketıyorm suan saglıklı gayet ama olabıldıgınce azaltmaya calısıyorm artık