Nisanannesi07 Paketli gıda yememek istiyorum ama kendimi tutamıyorum kızlar hergün mutlaka çikolata yiyorum bebeğe zararı olursa diye sonradan pişman oluyorum dengem bozuluyor 😔
MucizeAnnesii Nisanannesi07 ay şekerin yoksa ye benim yerime de ye . Aylardır yemiyordum şimdide şekerim çıktı hiç yemiyorum . Ye kız benim yerime de 😀😀😀
Serapveminikleri Nisanannesi07 bende hergun yiyorum sabah akşam 😂😂kızım olcak ama canım cokkkkk istiyor
Nisanannesi07 Serapveminikleri benim de kız. Bugün yedim mesela sabah erkenden uyanınca. Yarın olsada yarın ki hakkımıda yesem diye bakıyorum o derece
Mlkrfk Nisanannesi07 aşırıya kaçmadığın sürece sorun olmaz ama sende gebelik şekeri varsa yeme. Birde çok aşırı yersen bebeği etkiler yani ağırlık olarak gelişim olarak. Aslında öyle şeyler gebeyken bebekten çok anneyi etkiliyor yap kilo tansiyon şeker vs olarak. Ama doğduktan sonra tabiki sütten direk bebeğe geçiyor 😇🙏
Sila1234 Nisanannesi07 ben de oyleyim. Aşırıya kaçmadıkça bir sey olmaz bence 😇 sonucta mutluluk hormonu salgılıyor 😍
Cevirmenannee Nisanannesi07 yok yok değilsin merak etme evde yüz tane olsa hepsini yiyecek durumdayım 😂
Serapveminikleri Nisanannesi07 😂ben ekmek arası yapıyorum bide küçük parmak kadar olanlar var bimden aldım kızıma hergun ondan da 1 tanecikkk yiyoruz 😂
ikiponcik_annesi Nisanannesi07 bende hamileliğin ilk üç ayında tiksindim ama düzeldikten sonra her gün günlük bi çikolatayı hak gördüm kendime bugün yesem yarınınkini sabırsızlıkla bekliyodum ama fazla kilo almaya başlayınca haftada bire falan indirme kararı aldm artk çok kilo almak istemiyorum ya hiç kilo almasakda hep yesek 😁