ayazmomm 22+5 olduk şuanlık iyi gidiyoruz tek sorunum çok iştahsızım zorla yiyorum et tavuk balık sebze yiyemiyorum benim gibi olan varmı acaba🙁
Sibelrx meryemerdemir minik tekmeler arada atiyo o kadar sizdede oylemi 20 hafta 2 gunluk bizim kiz 🙂 kizlar gec hareket esiyomus galiba
Neseli5 prensimgeliyor beklediğimiz birşey dedi kuzum, bende takipteyim şuan bakalım bol su içmeye devam
Neseli5 Begumhane çok şeker tüketmem bakalım, doktora sordum hormon seviyelerimiz yükseldiği için beklediğimiz bir durum dedi artarsa gel bakalım dedi canım
Neseli5 Aysekrcy ne demek canım dediğim gibi artarsa şikayetin gel görüşelim bakalım dedi oda aklında bulunsun, bol su tüket dedi sende dikkat et kendi doktoruna mutlaka danış yinede 😊😍🌺
Aysekrcy Neseli5 konuştuktan sonra biraz kötüleyince bende sağlık ocağına gittim tansiyonum düşüyomuş benimde ondan çarpıntım olmuş normal dinlen dediler kuzum
Jelibon54 21Busra21 22. Haftamizda detaylı ultrason sırası bekliyorum kıpır kıpırız kızımla şimdiye kadar bir sorun olmadı inşallah şimdiden sonra da olmaz 🙏🥰❤️
Neseli5 Aysekrcy hımm anladım canım geçmiş olsun inşallah, benimde devam ediyor 4 gündür bakalım ne zaman düzene girecek
Neseli5 Ellemm anladım canım doktora sordun mu sancıyı filan, bende magnezyum olsun diye Beypazarı maden suyu içiyorum günde 1 tane
eminerol prensimgeliyor ayniymişiz 23+4 bende yürüdüğüm zaman sol kasigim ağrıyo benimde yuruyemicek hale geliyorum