Neseli5 Aysekrcy yaa normal demek ki canım açlıktan filan değil yani bu söylediklerim midemi boş bırakmıyorum bol su içiyorum sen sordun mu doktora? Şikayetlerini
Aysekrcy Neseli5 kalça ağrısını sordum kuzum normal dedi ben oturarak çalıştığım için ekstra oluyo ama çarpıntı yeni başladı onu daha sormadım durduk yere nefes nefese kalıyorum 🤷🏻♀️
Neseli5 Aysekrcy valla yazdım şuan doktora bakalım ne cevap verecek inşallah bebiş ve Rahim büyüdüğü içindir😊 kalça ağrısı benim uykumda oluyor üzerine yatıyorum ya ondan
Neseli5 Aysekrcy canım doktoruma sordum şimdi, artan progesterona bağlı maalesef bekliyoruz daha fazla artarsa görüşürüz dedi, bol su tüketin dedi öyle bakalım inşallah zamanla düzelir
nes2009 Aysekrcy bu bende de var. Bende oturarak çalışıyorum ister istemez kendımı dinliyorum korkuyorum sankı aldıgım nefes yetmıyor gibi
Neseli5 prensimgeliyor sordum canım artan progesteron bağlı maalesef bekliyoruz daha fazla artarsa görüşürüz dedi takipteyim bende bakalım
Neseli5 Begumhane yok öyle birşey değil canım çarpıntı oluyor bayılma hissi ateş basması oluyor 10 15 sn filan hemen gidip yatıp uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyorum geçiyor çok şükür
Ahsenleyl 21Busra21 22+2 geceleri aniden uyanma uykuya dalamama,mide yanması burun,burun tıkanıklığı ile geçiyor günlerimiz😂😍
Neseli5 prensimgeliyor beklediğimiz birşey dedi kuzum, bende takipteyim şuan bakalım bol su içmeye devam
Neseli5 Begumhane çok şeker tüketmem bakalım, doktora sordum hormon seviyelerimiz yükseldiği için beklediğimiz bir durum dedi artarsa gel bakalım dedi canım
Neseli5 Aysekrcy ne demek canım dediğim gibi artarsa şikayetin gel görüşelim bakalım dedi oda aklında bulunsun, bol su tüket dedi sende dikkat et kendi doktoruna mutlaka danış yinede 😊😍🌺