Asiyeeee Mrblar KIZLAR 23 haftaligiz rahim kısalığından hastaneye yattim 2 cm açılmak ve serviks incelmem olduğunu söledi durdurmaya çalışmalar en azın dan 28 haftaya kadar yaşayan varmı böle acil nolur danışın benle
ikincikezanne_ Asiyeeee canım bilgim yok bu konuda üstte kalsın diye yazıyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🙏
[silindi] Asiyeeee hemen serklaj atsinlar. Aynisi basima geldi serklaj atildi yatiyorum o tarihten beri. Ama aciklikla dikissiz durmaz bebek
Ceydat Asiyeeee böyle durumda dikiş atıyorlar ve doğuma kadar yatıyorsun. Doktorun bunu neden söylemedi acaba
Asiyeeee [silindi] 2cm acılık fazla değil serkaji önermedi kanama olur dedi 23 hafta serkaji gecti dedi
[silindi] Asiyeeee tabiki dogar. 2 cm acilma olmus. Serklaji acilma bile olmadan atiyorlar aslinda. Benim 5 cm acilmisti su kesesi patlamak uzereydi, hemen serklaj atip durdurdular. 2 cm aciklikla zamaninizi tamamlayamazsiniz diye dusunuyorum. Dikis atilmazsa
Sevderay Asiyeeee neden geç dedi doktorun acaba? Ben 22. Haftamda serklaj oldum. Benimde doktorum 28 hafta yaşam sınırı o haftayı beklicez dedi. Günler geçmek bilmedi ama çok şükür bugün 34 haftam doldu herşey yolunda😌 inancını kaybetme başka bir hekime daha danış istersen serklaj konusunu. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
[silindi] Asiyeeee ilk gebeliginizi bu nedenle kaybettiyseniz bunda 14.haftada onleyici serklaj atilmaliydi. Gec diyor doktorlar iste boyle bebekler kaybediliyor. Hangi ildesiniz?
Asiyeeee Sevderay amin saol korkuyorum çok yattım hastaneye kaldırmıolar beni korkuom çok olurmu ki dikis
Asiyeeee Tubi55 dikişten korkmuyorum inanki ama açılma var dedi 2cm sırada bilir genleşebilir dedi sizde varmıydı açılma
Tubi55 Asiyeeee serklaj yapıyorlar cankm dikiş atıyorlar . Seni bayıltıyorlar 20 dakikada çıktım ben çok agrılı birsey değil. Doktor ne dedi sana tam olarak neden bahsetmedi bundan
Asiyeeee Tubi55 rahim kısalığı değil açılma degilmi Ozm nie bana dikiş yapmadı kanama olur dedi bide özeldeyim
[silindi] Asiyeeee benim 22+5 te 5 cm aciklikla attilar serklaji. Doktorum baska doktorlar atmazdi dedi, riskli diye