prensesannesii_ asyahumam sürekli bakiyrm kız ismlrne Aysima yazan çok olmamsti adaş olcaklar inşallah 🙂
Betegebet Mumyy Yaaaa 😍😍😍 ne kadar bebişin? Biz gökçeyle Gökçen arasında cok gidip geldik babası Gökçen istedi kırmadım. Ama zaten aynı sayılır %100 adaşlar😂
Betegebet Mumyy 37deyiz biz. Heran bekliyoruz bakalım Gökçen ece hanımı. Bu arada anlamıda cok güzel oluyor ikisi yan yana gelince güzel kraliçe gibi bir anlam oluyor. Gökçe yada Gökçe’nin isim özelliklerine bak acayip kuvvetli
Mumyy Betegebet sağlıkla alin kucağınıza inşallah 😊 açıkçası ben pek istemiyordum gökçe adını ama Gökçe Ece kulağıma hoş geldi sanki sıcak bakmaya başladım
Betegebet Mumyy Ay bilmiyorum ben cok severek koyacağım canım. Eşininde seninde gönlün olduktan sonra zaten güzel olur emin ol 😊ilk bebek mi
SB_ Pinar_14 AYLA çok hoşuma gidiyor tam karar vermedik daha ama birtürlü içim ısınan başka isim bulamıyorum
Betegebet Mumyy Yaaa canım bişey merak ettim nerelisin sen eşim falan. Cunki ben oğluma göktuğ cok istedim babası kendi ismine cok benziyor diye istemedi. Göktürk Ege oldu o yüzden 😂😂 bu biraz daha zorlasak onlarda adaş olacakmış 😂😂