prensesannesii_ leyla_ok şu forumda aysima düşünen çok nadir kişilerdensiniz benimde eşim Aysima koymak çok istyr
prensesannesii_ leyla_ok her ismin bı karakteri var Aysima isminde tanıdıkları olanlar hep çok nazik kibar oluyor diyorlr
3MelekAnnesi3 Pinar_14 kızım olursa MELEK DUA koycam Ama kız ismi sunları da söyleyim Yigenlerimin ismi😂 Miray Esila su Ecrin 😂
42_Saripapatya_42 Yakın bı arkadaşım Sahra koydu 🥰bir oğlum olacak inşallah benimde bir tane daha oğlum var kız olsaydı öykü rüya koyacaktık oğlum öyle istemişti🤭
Himom Arya, mira düşünüyorum ama hastanede bi kadından Alisa ismini duydum o da hoşuma gitti bakalım son karar ne olur sizce hangisi ? 😆
Betegebet Lulemom Ahahaha ben ece istiyordum eşimde Gökçen istiyordu. Gerçi Gökçen hep hayalimizi ama ben oğluma ege koyunca ece olsun komik olur isimlerini karışıtırrım eğleniriz falan diye ece istiyorum dedim. Karar veremeyince Gökçen ece oldu 😀😀😂
Mumyy Betegebet ben de Ece istiyorum eşim de Gökçe 😃 isimler o kadar yakın ki yazmak istedim sanırım biz de Gökçe Ece koyacağız🤷
Betegebet Mumyy Yaaaa 😍😍😍 ne kadar bebişin? Biz gökçeyle Gökçen arasında cok gidip geldik babası Gökçen istedi kırmadım. Ama zaten aynı sayılır %100 adaşlar😂
Deniz1634 Pinar_14 biz kızımızın ismini TANEM Koyacağız Allah nasip ederse kimsede duymadığım nadir bir isim.
Esin25 Elif Ada kızımın adı ikinci kızımı bekliyoruz Alya Masal ismni beğendikk allah nasip ederse adı Alya masal olck