Saka07 Merhaba hanımlar. Ben 7 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 2 hamileliği arasında fazla zaman olmayıp sezeryanla doğum yapanlar bir sıkıntı oldu mu kafamda bir sürü soru var. Şimdiden teşekkür ederim
morpella Saka07 ben doğum yapacam haftaya büyük ihitimal benim bebeğim 5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim doktorum sıkıntı olmaz diyor ama bilemiyorum takipleşelim doğurduğum zaman seni bilgilendiririm
Sermec27 Saka07 daha dogum yapmadım ama ben de ilk sezeryandan sonra 7 ayımda tekrardan hamile kaldım su an 24 haftalık hamıleyım nasıl olur dogum bilmiyorum ama su an cok şükür dikişler de bir sorun yaşamadım inşallahta yaşamam
Gulsah91 Saka07 İlk sezeryanımdan sonra doktor 2 yıl gebelik olmaması lazım diye altını çizerek uyarmıştı. Ben yaşamadım ama burda okuyorum doğuranlar var tabii riskleri de var en iyisi dikişlerinizin durumuna göre doktor değerlendirmeli bunu herkesin durumu farklıdır 🙋🏻♀️
Defnos44 Saka07 benımde sekız aylık kızımvar şuan bes haftalık hamıleyım seZeryanlıyım bende korkuyorum acıkcası
Saka07 morpella morpella inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız🤲 Çok isterim doğumdan sonra sizle haberleşmeyi teşekkür ederim
Saka07 Sermec27 bundan sonra da inşallah yaşamazsınız. Allahım sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah. Ben bu durumda olan tek benmişim gibi düşünmüşüm 😂
Sermec27 Saka07 benim ilk oğlum melek oldu canım ondan dolayı biraz erken hamile kaldım inşallah sağ salim kavuşmak nasip olur 🤲 🥰 🌸
yaseminmelisa Bende 11 ay once sezaryan oldum gecen sali hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik utrasonda kese gorundu ama sezaryan yerime yakinmis 1 hafta sonra cagirdi belki sonlandirabilir gebeligi
Saka07 Gulsah91 kendi doktoruma sıra bulamadım diye başka doktora gittim sorun oladabilir olmayadabilir dedi kesin bir şey söylemedi haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah olumsuz bir cevap almam
Saka07 Defnos44 benimde korkum var ama içimi de ferah tutmaya çalışıyorum kandil de öğrendim bşr de Allahım yardım etsin inşallah hepimize 🤲🤲
_koala Saka07 canım bnce bu bünyeye ve kişiye göre değişir benim ilk çocuğum 2 buçuk yaşında ve bende 38 haftalık gebeyim 35. Haftamda doktorum dikişler gerilmeye başlamış dedi alt bölgende aşırı agrı hissedersen gel dikişlerin açılabilir dedi şimdiye kadar takipteyim bir sorun olmadı 🤷🏻♀️
Saka07 _koala maşallah siz tamamlamışsınız süreci inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine 🤲
Sinem_469 Benim oğlum 26 aylık 13 haftalık hamileyim acaba aynı yerden mi kesiyorlar yine daha mı ağrılı oluyor bunları dusunuyorum ben de ilk sezeryanim çok kolay geçmişti
Saka07 Sinem_469 doktorunuz ne dedi peki size. Çevremde çoğu kişi bu şekilde doğum yaptı bir sıkıntı yaşayan olmadı inşallah bizimde olmaz
busratunk2 Saka07 13 ay geçti ilk sezeryanımın üzerinden şu an 36 haftsyım 2 hafta sonra 2. Si olacak nasipse … çok şükür şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım dikişlerle alakalı …