Nilperisi _Elifffffff_ benim de minnoşumun adı Arden olacak, hala ilk söylediğimde anlamayanlar olsa da olsun:)
dmrlesra Anneyimm2 İlk oğlum Ali Atahan bir oğlum daha oluyor Güneş Han düşünüyorum değişmezse kararımız.
Anne54 Ozgeeeayaz soğuk karakterli olur diyorlar ismin anlamı yüzünden katılıyormusunuz sırf oyüzden ikilemdeyim ☹️
N_A_Z_L_I_M Ozgeeeayaz Canım oğlumun sınıfında Ayaz adında bir çocuk var o kadar hararekli ki anlatamam sana sıra da bile zor oturuyor çocuk. Ama sınıfın en zeki çocuğu 🥰
Ozgeeeayaz Anne54 Ama sevdiyseniz koyun söylemesi ve kulağa hoş gelen bir isim biz hiç pişman olmadık. İkinci oğluma da bora koyacağız oda fırtına demek oda esmezse iyidir😂🙈
Talyaninannesi Nasıl bir isim koymayı planlıyorsunuz? Batı kökenli mi? Doğu kökenli mi? Türk ismi Mi olsun? Kur’an da geçiyor olsun mu? Anlamı pozitif mi olsun? Birçok isim var. Öneriler çok fazla olur böyle seçilmez ☺️
Anne54 Ozgeeeayaz bizdede öyle olur ozaman babası aşırı sakin ama soğukkanlı olmasınıda istemem açıkcası söyleyiş olarak beğeniyoruz bakalım ne koycaz 😊
enise2017 Anneyimm2 oğlum olsa adını Yaman koyacaktım çok beğeniyorum bu ismi birde Ilgaz var hem çok duyulmamış hemde çok güzel bir isim 👍🏻