160620 Gulsah91 şimdi kendi doktoruma çekine çekine yazdım madden bizi zorlar diye🤦🏻♀️ Hastane yabancı vatandaş fiyatını söylemiş bana. Şaka gibiler ya. 120 tlymiş asıl fiyatı.
Arslnyldz 160620 120bile aşırı fazla son haftalarda 2 kez giriyorsunuz haftada . 120 nedir ya şaka gibi
Arslnyldz 160620 bi yanlış anlaşılma vardır söylediğiniz ücret imkansız . Ben de özel sağlık olduğu için hiçbirşeye ücret ödemiyorum ama hastanede 60tl
160620 Ysn yine çok rahatlıkla ödemiyoruz bir de zam geldi fiyatlara, ama bizim bebeğin bir kaç özel durumu var kalp doktorumuz o hastaneye geldiği için kendi doktor takibimizde kaldık. Allah yardımcımız olsun bu süreçte🤦🏻♀️
Ysn 160620 amin cnm bende şişliye gidiyorum riskli gebeyim ama bende başka hastaneye geçsem mi diye düşünüyorum başka bir profesör bulup ama sonra pişman olursam diye korkuyorum bir de beni her doktor kabul etmiyor o da var
paradiseeeeee 160620 o hastanede sigorta bile geçmiyor nst o fiyat olması normal canım ultra luks bi yer
160620 paradiseeeeee şimdi kendi doktorumla görüştüm 120 tlymis aslında. Yabancı hasta fiyatı vermişler bana. 120 de az değil ama hadi o hastaneye normal diyim🤦🏻♀️ 550 tl duyunca başıma ağrı girdi
160620 Ysn valla seninle aynıyım bende iki arada bir derede kaldım🥺 doktorumdan çok memnunum ama hastane fiyatları bizi çok zorluyor. Hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah
160620 Ftm34 ben öznur hanıma gidiyorum sağolsun normal doğumu destekliyor ama benim özel durumum ne gösterir bilmiyorum bebek biraz zayıf karın çevresi vs. Güzel doktorlar var ama hastane fiyatları her şeyde 2 katı. Sezaryen 12.000 mesela🤦🏻♀️