Morphelus Hanımlar merhaba, karın büyürken kasıklarda agrı oluyor mu? Yani böype cok degil ama tas gibi karnım alt tarafa arada sancı oluyor üsütmüs gibi. Karnım yeni büyümeye başladı 17.haftamdayım. Büyürken bunların olması normal mi acaba?
Bittercikolata Morphelus normal evet. Hatta ben 17.-18. haftalarda acillik olmuştum. Karnımdan bacaklarıma doğru ağrı giriyordu bebek alt kısma çok baskı yapıyordu ama bende korkmuştum açılmam mi oldu acaba diye ama meğerse rahim bağları aniden gerilmiş bebek büyüyünce o yüzden şiddetli ağrı olmuş
Morphelus Bittercikolata normal o zaman degil mi yarın randevum var allahtan ama sancı bugün çok yordu baya tedirgin oluyorum
Melisacaaglar O kadar merak ettiğim soruyu sordun ki aynı haftadayız benimde aynı kasıklarım bazen öyle agrıyor ki bi keresinde uykumdan uyandım haftaya doktor kontrolüm var gittiğimde sormayı düşünüyorum
Morphelus Melisacaaglar cok gecmis olsun sizede. Gittigimde soracagım yazarım yine. Herkeste oluyor mı acaba diye düşünüyorum hiç duymuyoruz insanlar ne yaşıyor, sanki Bi bana oldu gibi korku evham yapıyorum