Ekinci-ada12 Sakel28 ah ah 1 mayıs geldi gelecek 28 mayısa cok var eşiniz nerde ki rabbim kavuştursun
Sakel28 Ekinci-ada12 eşim Suriye de askeri personel doğum iznine gelecek İnşaAllah 🥰🥰 Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️❤️
Ekinci-ada12 Sakel28 yaaa benimde eşim askeri personel seni cok iyi anliyorum rabbim kavuştursun benimki de sınır karakollarında iki ay kalıyor geliyor
Gigy Ekinci-ada12 ay valla yetişemiyorum zamana çalışıyorum da izne ayrilacagin dört gözle bekliyorum 😁30.haftadayım hastane çantası ,yerleştirme ütüleme kaldı Su givi geçiyor bana ,geçmez diyorlar ama bana tersi oldu 🤭🤭🤭azicik kaldı azıcık 🙈
Sevilay7 Ekinci-ada12 ne kaldı canım şurda mayısa zaman okadar hızlı geciyorki az daha beklesem diyyorm bazen bnim dogum mayıs20 30 arası dedi doktorum 😂🙏
Ekinci-ada12 Sevilay7 aynıyız rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin sağsalim insallah
Sakel28 Ekinci-ada12 eşim ağustosta izine geldi döndü o zaman hamile olduğumu öğrendim o oldu daha gelemedi 8aydır görüşemiyoruz 😔😔😔 Amin canım benim Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun 🤲🏻🥰
mervedaldaban Ekinci-ada12 yaa zaman hayırlısıyla geçsin bitsin eşime diyorum ki uyusam uyansam hemen Mayıs olsa ☺️
Baobap Ekinci-ada12 sağdan sola dönmek yarım saat sürüyor😂 gece bin kere tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum 😂 gerçekten zor işler🤦♀️
bltern1 Ekinci-ada12 bende normal de mayıs annesiyim 7 mayıs görünüyor ama 1 hafta sonra doğumum var keşke banada biri daha çok var diyebilse ayyy ay rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun bebeklerimizle🤲🏻🤲🏻
T_nisaa Ekinci-ada12 hamilelere hiç geçmez zaman doğunca tekrar çok hızlanıyor ama Meram etmeyin ben de Haziran ayını bekliyorum daha çok var 😊😊
Ekinci-ada12 Sakel28 yaaa Kiyamam sana ya kuzum göbüsünü de görmedi yakından yaaa asker esi olmak kolay mi be herkes yapamaz biz gibi Allah onlari başımızdan eksik etmesin iyi olsunlar da
Madinanin-Annesi Ekinci-ada12 bir sey kalmadida zaman gitdikce korkularim artiyor basta korkmuyordum evet her sey guzel olacak diyorumda iste.Bir garib heyecan var.
Ekinci-ada12 Madinanin-Annesi dimi garip duygular bende de başladı korku heyecan hatta bugün aklima takıldı simdiye kadar tektim bundan sonra birinin hayati bana bağlı olacak onun için yasamam lazım cok ihtiyacı olacak bana acaba yapar mıyım dedim sonra kendimi toparladim cok kötü rüyalar da görüyorum sürekli rüya