Ekinci-ada12 Düşünüyorum düşünüyorum mayısa cok var mi diyorum biri de çıksa yok canim ne kaldi dese rahatlasam geçmiyor zaman
Oykuaygun Ekinci-ada12 yok canım ne kaldı ki şurda diyecem ama bana da çok geliyor bazen 🙈😂 neyse az kaldı az temzilikti çanta hazırlama falan derken zaman geçer 😁
BurcuLice Ekinci-ada12 12 Mayıs tahmini doğum tarihimiz az kaldı az yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kavuşmaya son 62 gün 😃 bi bakmışsın kucağında uyumak için fırsat kollarsın sonra ☺️
Ekinci-ada12 Lulemom inanki hareket kisitlaninca daha yavaş geçiyor zaman arkama bakiyorum 6 ay arkamda nasil kalmış onumdeki 3 ay geçmiyor
Yasgul45 BurcuLice benimde 13 mayıs zaman çift sayılara düştükten sonra çabuk geçmeye başladı gibi şimdi alışveriş temizlik çabucak biter inşallah 🤗
Sakel28 Bizimde 1 Mayıs tahmini doğum tarihimiz 🥰🥰 Bir de bana sorun hem oğlumun yolunu hem eşimin yolunu gözlüyorum, Mayıs ayı gelmez oldu 🥲🥲🥲
Ekinci-ada12 Sakel28 ah ah 1 mayıs geldi gelecek 28 mayısa cok var eşiniz nerde ki rabbim kavuştursun
Eymenimmmm Ekinci-ada12 düşündükçe gecmiyo cnm ama insan sabirsizlaniyoda binyandan glsin istiyo kavusmak istiyo bnd yeni yila girdigimiz zmn cok sabirsizlanmistim ayy dha marta cok var dye smdi ALLAHIn izniyle 13gunum kldi RABBIM kucagima aldgm günü grmeyide nasip etsin bnada sizede azdaha sabir sabrin sonunda mucize var💕
NAZ2333 Ekinci-ada12 yok canm şurda mayisa ne kaldi diyorum dedim bunu kendime hep diyorm arayanlarada aha marti yariladik sonra nisan mayis ne kaldiki diyorm saglikla bi avazda alalim kucagimiza insallah 31 mayis gel artikkkkkkkk🤩💙